Varumärken
  • Akustikpaneler

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
  • Paket
  • −10%
Installationspaket 800W
  • Installationspaket 800W

Ljudanläggning - 8 högtalare

Installationspaket 800W

000040

Det här paketet innehåller

31 990 kr
28 990 kr Spara 10%
Inkl. moms
Antal

Beskrivning

PA-paket i professionell kvalitet framtaget för bakgrundsmusik till barer, caféer, gym eller butiker där man är ute efter hög ljudkvalitet. Jämfört med barpaket 600W/SW har vi inkluderat ett större 8-kanals slutsteg och lagt till ytterligare två högtalare. Paketet kan därför täcka ännu större ytor. Systemet är kapabelt att spela starkt om det skulle behövas, dock inte på disconivå. Det medföljande 8-kanals slutsteget är utrustat med volymkontroller för varje kanal, vilket möjliggör separat justering av varje högtalare. Perfekt om du vill ha olika volym på olika ställen i lokalen. Alla ingående delar inklusive mixer, slutsteg och högtalare är mycket välbyggda, vilket säkerställer stabil och problemfri drift.

Högtalarna som ingår i paketet heter WALL-06T/SW och är mycket välkonstruerade samt lyssningsvänliga för sin prisklass, med rent och klart ljud. De skruvas enkelt upp med hjälp av medföljande monteringsbyglar. Högtalaren har ett 6” baselement med polypropylenkon för att bättre tåla väta och yttre påverkan. Diskanten är av dome-typ med waveguide för kontrollerad spridning och ökad känslighet.

Mixern som ingår möjliggör inkoppling av upp till sex olika källor, t ex CD-spelare, radio eller dator. Masterutgången är utrustad med 3-bands equalizer och dessutom finns en hörlursutgång med separat volymkontroll. Signalen skickas vidare från mixern till splittern LS-280/SW vars uppgift är att dela upp signalen från två kanaler till åtta kanaler som sedan skickas till respektive kanal på slutsteget.

Till förstärkare har vi valt slutsteget STA-1508, utrustat med åtta förstärkarkanaler och speciellt framtaget för professionellt bruk. Slutsteget är fläktkylt och har alla nödvändiga skyddskretsar. Det finns klippindikatorer på framsidan som varnar för överstyrning. Mycket hög kvalitet, såväl byggmässigt som ljudmässigt.

Högtalarna som ingår i paketet är i svart utförande. För högtalare i vitt utförande, se Installationspaket 800W/WS.

Tillval (se tillvalsmenyn):

  • Önskas ytterligare tryck i ljudet och bättre återgivning av de lägre bastonerna rekommenderas att köpa till uppgraderingen "Större högtalare". Genom detta tillval byts högtalarna ut till WALL-08T (storebror till WALL-06T med 8-tums baselement), vilket t ex kan vara lämpligt i musikpubar, gym och till andra applikationer där man inte bara vill höra utan också känna musiken.
  • Vi har valt att inte inkludera högtalarkabel till denna ljudanläggning då längderna kan variera kraftigt beroende på var slutsteg och högtalare placeras. Vi rekommenderar en högkvalitativ kabel på minst 1.5 mm2 (se exempel i tillvalsmenyn).

Produktdetaljer
000040
Tillval / Relaterade produkter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.