Varumärken
  • Akustikpaneler

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
PA-paket 2400W
  • PA-paket 2400W

PA-anläggning 2400W

PA-paket 2400W

000039
Antal

Beskrivning

PA-anläggning för det seriösa livebandet eller för discobruk. Paketet är noggrant optimerat och ger mycket hög prestanda för pengarna. Tack vare de ingående komponenternas höga bygg- och ljudkvalitet har anläggningen ett mycket brett användningsområde. Alla högtalare är noggrant designade med speciella högtalarelement som trots små låddimensioner kan återge hela frekvensomfånget utan kompromisser. Detta PA-paket kan lätt riggas upp av en person eftersom ingen av högtalarna väger över 21 kg och hela paketet går dessutom med lätthet in i en större personbil. Trots detta är det inga problem att spela på konsertnivå om det skulle behövas.

 

Vi har valt fyra 15” baslådor, två baslådor per sida som i sin tur parallellkopplas. Det ger en total impedans på 4 ohm, vilket passar slutsteget perfekt eftersom det lämnar mest effekt vid 4 ohms impedans. Baslådorna är utrustade med ett kraftfullt 15” baselement med gjuten aluminiumkorg och tål alla de påfrestningar som en professionell högtalare ska klara av. Lådorna är byggda i kraftig kompositplast som gör att vikten hålls nere samtidigt som de är mer vädertåliga än traditionella trälådor. Trots små dimensioner och låg vikt är en ensam låda kapabel att spela hela 120 dB.

 

Topplådorna som ingår är våra välbeprövade PAB-115MK2, prisvärda och kompetenta lådor utrustade med ett kraftigt 15” baselement och en 1” diskantdriver monterad på ett stort horn med bra spridning. Mycket möda har lagts på att optimera delningsfilter och högtalarelement vilket resulterat i ett välbalanserat och dynamiskt ljud. Även PAB-115MK2-högtalarna är tillverkade i kraftig kompositplast och vikten har därför kunnat reduceras till endast 18 kg. Trots detta är en ensam låda kapabel att spela hela 119 dB.

 

Som slutsteg har vi valt STA-1000 och STA-1400 från vår mycket populära digitalserie. Stabila och välbyggda slutsteg utrustade med smarta displayer som ger användaren information om status, t ex interntemperatur. Slutstegen är dessutom utrustade med limiters som skyddar högtalarna mot förvrängd signal - allt för att ge dig som användare trygghet. STA-1000-slutsteget driver topplådorna medan STA-1400-slutsteget driver de fyra baslådorna.

 

För att kunna erhålla maximal prestanda har vi lagt till ett elektroniskt delningsfilter som delar upp signalerna så att alla basfrekvenser går till basslutsteget och alla högre frekvenser till toppslutsteget. Genom att dela upp frekvensområdet får alla högtalare spela på det område de är designade för. Det ger högre ljudkvalitet och effekttålighet. Filtret vi har valt heter MCX-321/SW och är utrustat med många vettiga funktioner samt är lätt att ställa in. Även detta håller hög ljudkvalitet och driftsäkerhet.

 

Om denna PA-anläggning ska användas mobilt rekommenderar vi en racklåda till slutsteg och delningsfilter som skyddar mot stötar och slag, t ex. MR-406

 

PA-paket 2400W levereras komplett med alla kablar som behövs. Det enda som inte ingår är mixerbord och ljudkälla/källor. Vi erbjuder ett brett sortiment av detta i vår butik. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor om du har svårt att hitta det du söker eller behöver tips och råd.

Produktdetaljer
000039

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.