Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-paket

Monacor | Clubpaket 1500W


23 995 kr

Ordinarie pris: 30 283 kr


000036

I paketet ingår:

2 x CLUB-1SUB - Baslåda för installation
4 x CLUB-1TOP - 2 st 6.5" PA-högtalare
2 x MEC-190/SW - XLR-kabel 2 m
1 x STA-1603CLUB - 3-kanals slutsteg

Mer info

PA-paket speciellt framtaget för professionella ändamål där man eftersträvar en lättplacerad rigg som trots små fysiska dimensioner ger mycket höga prestanda. Alla högtalare är noggrant framtagna och optimerade med specialframtagna högtalarelement, bl.a. med högtalarkoner tillverkade i kolfiber. Detta bidrar till den otroligt höga prestandan. Riggen är speciellt anpassad till fasta installationer i t ex barer med dansgolv eller på klubbar. Tack vare den höga ljudkvaliteten går systemet även utmärkt att använda till livemusik och trubadurspelningar. Ett otroligt flexibelt och lättplacerat system.

 

Topplådorna som ingår heter CLUB-1TOP och är helt nya på marknaden med revolutionerande prestanda, speciellt med tanke på den fysiska storleken. Bestyckningen består av ett kraftigt midbaselement med kolfiberkon som ser till att inga konuppbrytningar sker samt att distorsionsnivån hålls på ett minimum, även under mycket höga ljudtryck. Diskantelementet är även detta mycket välljudande och försett med waveguide, vilket ger ökad känslighet och bra spridning. Trots de små dimensionerna är varje låda kapabel att spela 110 dB om det skulle behövas. Toppådan är även försedd med ett antal M8 fästpunkter för montering på alla tänkbara sätt. Passar därför perfekt för installation i t ex tak eller tross.

 

CLUB-1SUB heter baslådorna. De är utrustade med fyra stycken långslagiga 8” baselement vardera. Det ger tight, tung bas och tack vare många mindre högtalarelement blir basen dessutom otroligt snabb och ren. Låt inte storleken på baselementen lura dig: fyra 8” element har samma konarea som ett 18” baselement med fördelen att högtalarelementen delar effekten på fyra. Det ökar effekttåligheten markant jämfört med ett ensamt element. Lådan är utformad för att ta upp liten yta och passar därför utmärkt till ställen med begränsad plats eller där man inte vill att högtalarna ska dominera inredningen.

 

Paketets slutsteg heter STA-1603 och håller samma höga professionella kvalitet. Det har tre kanaler, två till topphögtalare och en extra kraftig kanal för att driva baslådorna. Baskanalen är stabil ner till 2 ohms impedans och ger då över 1 kW. Detta är möjligt tack vare den specialdesignade och överdimensionerade nätdelen. De inbyggda delningsfilterna håller mycket hög kvalitet och bidrar till den höga ljudkvaliteten hos STA-1603. Slutsteget är utrustat med alla tänkbara skydd, t ex skydd mot överhettning, kortslutningsskydd samt mot DC på utgångarna. Det ger dig som användare trygghet och säkerställer hög driftsäkerhet.

 

Clubpaket 1500W ska kopplas på följande vis: De fyra topplådorna ska parallellkopplas i par. Det ger en total impedans på 4 ohm. Varje par ska sedan kopplas till en av slutstegets två satellitkanaler. Baslådorna ska köras i 8 ohms läge, vilket du väljer på lådornas baksida. De båda lådorna ska sedan parallellkopplas för att erhålla en total impedans på 4 ohm. Det görs automatiskt när du kopplar lådorna på varsin baskanal på slutsteget. De båda subutgångarna på slutsteget är nämligen parallellkopplade internt.

 

Delningsfrekvensen mellan topp och bashögtalare ska ställas till mellan 110-120 Hz på slutsteget baksida.

 

Vi har valt att inte inkludera högtalarkablar i paketet eftersom längdbehovet kan variera beroende på placering av högtalare och slutsteg. Vi har ett brett sortiment av högtalarkablar i vår webbutik, både färdiga med kontakter eller utan på rulle. Vi erbjuder även flygningstillbehör om topplådorna ska monteras uppe i tak.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev