Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Baspaket

Monacor | Baspaket 500W

000043

I paketet ingår:

2 x MCC-100/SW - Tele - tele 1 meter
1 x PSUB-115 - 15" baslåda
1 x MCX-200/SW - Aktivt delningsfilter
1 x STA-201/SW - PA-slutsteg 500 Watt
1 x MSC-505/SW - Högtalarkabel speakon 5 m

Mer info

Baspaket 500W är framtaget för att ge extra baskomplement i mindre PA/Disco-system, bestående av t ex två fullrange högtalare och ett slutsteg. Den medföljande baslådan PSUB-15 är mycket kraftigt uppbyggd. Rätt placerad och inställd är det förvånande hur mycket bastryck det går att frambringa ur en så pass liten låda. Självklart passar paketet även för dig som vill ha extremt mycket bas på hemmafesten - skillnaden blir stor jämfört med vanliga Hifi-anläggningar. Allt som ingår i Baspaket 500W håller hög professionell kvalitet och ger både hög prestanda och tillförlitlighet.

 

PSUB-115  är uppbyggd kring ett kraftigt kabinett tillverkat i tålig kompositplast. Det gör lådan extremt tålig mot slag och stötar samtidigt som den är vädertålig och lätt att bära på. Baselementet är mycket påkostat med gjuten korg, rejäl magnet samt lång slaglängd. Allt detta bidrar till den goda basåtergivningen i baspaket 500W.

 

Det medföljande slutsteget STA-201 är även detta imponerande. Trots sina små dimensioner är det kapabelt att leverera rejält med effekt, främst tack vare en avancerad kretslösning och väl utarbetad konstruktion. Genom att bryggkoppla slutsteget till den medföljande baslådan PSUB-115 går det att plocka ut upp till 500 riktiga Watt vilket är smått imponerande med tanke på vikt och storlek.

 

Vi har valt att inkludera ett aktivt delningsfilter i paketet för att integreringen till ditt befintliga PA-system ska vara så smidig och flexibel som möjligt. Det finns olika möjligheter att integrera Baspaket 500W, t ex kan filtrets två högpass-utgångar kopplas till din befintliga förstärkare/slutsteg vilket ger möjlighet att skära bort de lägsta basfrekvenserna. Den medföljande baslådan PSUB-115 tar sedan hand om basfrekvenserna, något som den är optimerad för. Därmed avlastas dina befintliga högtalare, vilket markant ökar både effekttålighet och ljudkvalitet.

 

Alla kablar som behövs för inkoppling medföljer. Dock finns det fall när andra kabeltyper behövs, t ex vid annan kontaktering. Vi ber våra kunder höra av sig till oss om det önskas andra tillbehör än de som ingår i paketet.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev