Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Baspaket 2800W

Monacor | Baspaket 2800W


18 995 kr

Ordinarie pris: 18 498 kr


000073

I paketet ingår:

4 x CLUB-1SUB - Baslåda för installation
2 x MSC-110/SW - Högtalarkabel speakon 10 m
2 x MSC-105/SW - Högtalarkabel speakon 5 m
2 x MEC-190/SW - XLR-kabel 2 m

Mer info

Baspaket 2800W är framtaget för att ge extra baskomplement i större PA- och discosystem där mycket höga krav ställs. Detta paket lämpar sig även utmärkt för fasta installationer på klubbar, biografer, discon eller andra ställen där det finns behov av kraftig basåtergivning. De ingående komponenterna håller hög professionell kvalitet, vilket säkerställer lång och problemfri drift. Det kraftiga slutsteget tillsammans med de fyra baslådorna kan producera stora mängder tung och distorsionsfri bas även i stora lokaler.

 

De medföljande baslådorna CLUB-1SUB är bestyckade med fyra stycken långslagiga 8” baselement vardera. CLUB-1SUB har en stor fördel i jämförelse med konventionella baslådor med ett enda stort baselement. Genom att välja flera mindre högtalarelement ökar effekttåligheten samtidigt som kabinettet kan göras högre och smalare. Det perfekta valet till applikationer där det finns begränsad golvyta eller när högtalarna skall synas så lite som möjligt. Låt dig inte luras av storleken på högtalarelementen – fyra 8” baselement har samma konyta som ett 18” baselement så alla fyra lådor i paketet har en sammanlagd konyta motsvarande fyra stycken 18” baselement. En ensam låda tål hela 1200 Watt Peak och kan leverera ljudtryck på uppemot 122 dB. Om alla baslådorna spelar tillsammans går det att uppnå ljudtryck på uppemot 131 dB, vilket är väldigt imponerande.

 

Det medföljande slutsteget STA-260 är konstruerat med den senaste tekniken och är dessutom utrustat med en mängd användbara funktioner. Via den inbyggda displayen kan du enkelt och överskådligt få information om slutstegets status samt göra inställningar. STA-260 är utrustat med ett högkvalitativt aktivt delningsfilter samt limiter som övervakar och skyddar mot överbelastning. Detta slutsteg kan leverera mycket effekt – uppemot 2800W är möjligt. Tillsammans med CLUB-1SUB baslådorna är slutsteget ett utmärkt val som ger mycket effekt och prestanda för pengarna.

 

I Baspaket 2800W medföljer alla kablar som behövs för inkoppling. Dock finns det fall då andra kabeltyper krävs, t ex vid annan kontaktering. Vi ber våra kunder höra av sig till oss om det önskas andra tillbehör än de som ingår i paketet.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev