Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Baspaket 5500W

Monacor | Baspaket 5500W


29 995 kr

Ordinarie pris: 38 052 kr


000075

I paketet ingår:

1 x STA-3000 - PA-slutsteg 5500 Watt
2 x MSC-110/SW - Högtalarkabel speakon 10 m
2 x MSC-105/SW - Högtalarkabel speakon 5 m
2 x MEC-190/SW - XLR-kabel 2 m
1 x AAC-215P - Strömkabel Neutrik
4 x PSUB-218MK2 - 18" baslåda

Mer info

Baspaket 5500W är framtaget för att ge extra baskomplement i stora PA- och discosystem där mycket höga krav ställs. Detta paket lämpar sig även utmärkt för fasta installationer på klubbar, biografer, discon eller andra ställen där det finns behov av kraftig basåtergivning. Passar även utmärkt till live-musik. Systemet ger mycket hög dynamik och producerar både korrekt och tung bas. De ingående komponenterna håller hög professionell kvalitet, vilket säkerställer lång och problemfri drift. Det kraftiga slutsteget tillsammans med de fyra baslådorna kan producera stora mängder tung och distorsionsfri bas även i stora lokaler.

 

De medföljande baslådorna PSUB-218MK2 är bestyckade med ett rejält 18” baselement. Själva högtalarelementet håller mycket hög byggkvalitet med rejäl magnet och gjuten korg i aluminium för bästa stabilitet. Talspolen som är ”hjärtat” i högtalarelementet är tillverkat i kapton och mäter 4”. Talspolen hålls ventilerad genom ett antal kylkanaler i magnetsystemet som ökar effekttåligheten markant. Detta bidrar till att PSUB-218MK2 är mycket stryktålig och säkerställer hög driftsäkerhet även under väldigt tuffa förhållanden. En ensam låda tål hela 1200 Watt Peak och kan leverera ljudtryck på uppemot 126 dB. Om alla baslådorna används tillsammans går det att uppnå ljudtryck på uppemot 135 dB, vilket är mycket imponerande.

 

Det medföljande slutsteget STA-3000 är konstruerat med den senaste tekniken och är dessutom utrustat med en mängd användbara funktioner. Via den inbyggda displayen kan du enkelt och överskådligt få information om slutstegets status samt göra inställningar. STA-3000 är utrustat med ett högkvalitativt aktivt delningsfilter samt limiter som övervakar och skyddar mot överbelastning. Detta slutsteg kan leverera mycket effekt – uppemot 5500W är möjligt. STA-3000 är ett av våra kraftigaste slutsteg och med priset i beaktning erhålls extrema kraftresurser. Tillsammans med PSUB-218MK2 baslådorna är slutsteget ett utmärkt val som ger mycket effekt och prestanda för pengarna. Tänk på att STA-3000 kräver mycket ström under stora effektuttag, uppemot 25A i topparna.

 

I Baspaket 5500W medföljer alla kablar som behövs för inkoppling. Dock finns det fall när andra kabeltyper behövs, t ex vid annan kontaktering. Vi ber våra kunder höra av sig till oss om det önskas andra tillbehör än de som ingår i paketet.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev