Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

18" baslåda IP45

 | PSUB-18WP


14 995 kr

257820

PSUB-18WP är en IP-45-klassad bashögtalare för utomhusbruk. Byggd i specialutförande för tuffa mobila applikationer eller installationer med speciellt höga krav på tålighet mot fukt, regn och stora temperaturförändringar. PSUB-18WP är IP-45 klassad vilket innebär att högtalaren tål regn och blåst. Idealisk för idrottsplaner, skidbackar, och överhuvudtaget tillställningar och events utomhus, samt även marina applikationer. Bashögtalaren är utrustad med ett specialframtaget högtalarelement som tål tufft bruk och håller mycket hög kvalitet. PSUB-18WP levererar samma fina ljudkvalitet som våra övriga mer påkostade högtalare med skillnaden att den dessutom är IP-klassad.

 

Själva lådan är tillverkad i kraftig kompositplast medan skruvar och fästen är i rostfritt stål, vilket gör att högtalaren håller sig fräsch även efter lång tids användning i blöta och ogästvänliga miljöer.

 

Baselementet mäter 18” och är försett med kon av impregnerad papp för att tåla väta. Själva gallret som skyddar högtalarelementen är försett med ett speciellt skummaterial vars egenskaper tillåter att ljud släpps igenom oförvanskat samtidigt som varken vatten eller fukt tillåts penetrera. På det viset sitter högtalarelementen alldeles skyddade.

 

PSUB-18WP klarar effekter på uppemot 1600W och kan alstra ljudtryck på hela 127 dB, vilket är mycket imponerande. Hög känslighet gör att det inte behövs några enorma slutsteg för att åstadkomma ordentliga ljudtryck. Denna IP-klassade PA-högtalare är ett utomordentligt köp om du är ute efter en garanterat vädertålig utomhushögtalare som dessutom erbjuder högt ljudtryck och ljudkvalitet. Mycket bra förhållande mellan pris och prestanda.

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev