Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Baspaket

Carpower | MAXI baspaket


2 998 kr

Ordinarie pris: 4 575 kr


000060

I paketet ingår:

4 x SP-302C - 12" bilbas, 450W max
1 x HPB-1502 - Bilslutsteg (2-kanals)

Mer info

MAXI Baspaket är billjudspaketet för dig som älskar bas och både vill höra och känna den i hela kroppen. Vi har valt fyra stora 12” bilbasar samt ett kraftigt slutsteg kapabelt att lämna uppemot 750 Watt. Har du gott om plats i bilen och vill att basen både ska höras och utgöra en fysisk upplevelse är detta paket optimalt. MAXI Baspaket ger dig maximalt bastryck per investerad krona!

 

Baselementen som ingår i paketet heter SP-302C, beprövade och välbyggda bilbasar med universella parametrar som gör dem lämpliga för många olika typer av installationer. Med hela fyra basar får du en konarea motsvarande två stycken 18” basar, vilket borgar för stora mängder bas.

 

Tack vare baselementens universella parametrar kan de monteras i låda samtidigt som de fungerar utmärkt i ”open air” installationer med montering direkt i hatthyllan eller mot ett säte. Självklart blir det alltid bäst resultat med montering i låda. Ca 120 liter sluten låda funkar bra. Lådan ska fyllas med dämpmaterial, t ex MDM-3 som du hittar i produktkategorin Högtalartillbehör > Dämpmaterial eller i tillvalsmenyn här ovanför.

 

Slutsteget som ingår är HPB-1502. Genom att parallellkoppla två baselement per kanal och därmed lasta ner det i 2 ohm går det att plocka ut uppemot 750 Watt vilket är mycket imponerande, speciellt med tanke på prislappen. Det finns bland annat inbyggda aktiva delningsfilter som effektivt tar bort alla högre frekvenser.

 

Eftersom slutsteget drar mycket ström vid stora effektuttag rekommenderar vi att köpa till en kondensator och koppla in denna precis innan slutsteget. Kondensatorn har förmågan att lämna ström betydligt snabbare än ett bilbatteri vid snabba transienter, vilket innebär mer attack och högre dynamik. Kondensator hittar du i kategorin Billjud > Tillbehör eller i tillvalsmenyn här ovanför.

 

Tänk på att vi även erbjuder alla inkopplingsdetaljer som kan behövas till monteringen, t ex strömkablar, signalkablar, kabelskor mm.

 

Låt dig inte förvillas av det låga priset. MAXI Baspaket står sig väldigt bra i jämförelse med betydligt dyrare kombinationer så varför betala mer?

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev