Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-paket

Monacor | Installationspaket 400W/WS


13 795 kr

Ordinarie pris: 15 166 kr


000037

I paketet ingår:

4 x MEC-100/SW - XLR-kabel 1 m
1 x STA-1504 - 4-kanals slutsteg
2 x PAB-68/WS - Installationshögtalare
1 x MPX-52PA - Zonmixer 4-kanals

Mer info

PA-paket i professionell kvalitet framtaget för bakgrundsmusik till barer, caféer, gym eller butiker där man är ute efter hög ljudkvalitet. Systemet är kapabelt att spela starkt om det skulle behövas, dock inte på disconivå. Det medföljande 4-kanalsslutsteget är utrustat med separata volymkontroller för varje kanal, vilket möjliggör separat justering av varje högtalare. Perfekt om du vill ha olika volym på olika ställen i lokalen. Alla ingående delar inklusive mixer, slutsteg och högtalare är mycket välbyggda, vilket säkerställer stabil och problemfri drift.

 

Högtalarna som ingår i paketet heter PAB-68/WS och är mycket välkonstruerade samt lyssningsvänliga för sin prisklass, med rent och klart ljud. De skruvas enkelt upp med hjälp av medföljande monteringsbyglar. Högtalarna har ett 6” baselement med polypropylenkon för att vara tåligare mot väta och yttre påverkan. Diskanten är av dome-typ med waveguide för kontrollerad spridning och ökad känslighet.

 

Mixerbordet som ingår är en så kallad zonmixer utrustad med två individuella stereozoner. Det finns med andra ord två separata stereoutgångar. Varje zon är utrustad med 3-vägs equalizer. Mixerbordet har fyra stereoingångar för t ex CD, radio, laptop mm. Dessutom finns det en mikrofoningång med 3-vägs equalizer. Från mixern kopplas varje zon till två slutstegskanaler på slutsteget.  Varje zon kan sedan styras helt separat, med individuell justering av volym och bas/diskant.

 

Till förstärkare har vi valt slutsteget STA-1504 som är speciellt framtaget för professionell användning. Slutsteget är fläktkylt och har alla nödvändiga skyddskretsar. Det är utrustat med klippindikatorer på framsidan som varnar för överstyrning. Mycket hög kvalitet och låter väldigt bra.

 

Vi har valt att inte inkludera högtalarkabel i detta PA-paket då längderna kan variera kraftigt beroende på var slutsteg och högtalare placeras. Vi rekommenderar en högkvalitativ kabel på minst 1.5 mm2, t ex SPC-15.

 

Högtalarna som ingår i paketet är i vitt utförande. För högtalare i svart utförande, se Installationspaket 400W.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev