Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-paket

Monacor | Installationspaket 600/WS


15 995 kr

Ordinarie pris: 17 954 kr


000038

I paketet ingår:

6 x MEC-100/SW - XLR-kabel 1 m
1 x STA-1506 - 6-kanals slutsteg
3 x PAB-68/WS - Installationshögtalare
1 x MPX-4PA - Zonmixer 6-kanals

Mer info

PA-paket i professionell kvalitet framtaget för bakgrundsmusik till barer, caféer, gym eller butiker där man är ute efter hög ljudkvalitet. Jämfört med barpaket 400W/WS har vi lagt till ytterligare två högtalare samt ett större 6-kanals slutsteg. Paketet kan därför täcka ännu större ytor. Systemet är kapabelt att spela starkt om det skulle behövas, dock inte på disconivå. Det medföljande 6-kanals slutsteget är utrustat med separata volymkontroller för varje kanal, vilket möjliggör separat justering av varje högtalare. Perfekt om du vill ha olika volym på olika ställen i lokalen. Alla ingående delar inklusive mixer, slutsteg och högtalare är mycket välbyggda, vilket säkerställer stabil och problemfri drift.

 

Högtalarna som ingår i paketet heter PAB-68/WS och är mycket välkonstruerade samt lyssningsvänliga för sin prisklass, med rent och klart ljud. De skruvas enkelt upp med hjälp av medföljande monteringsbyglar. Högtalaren har ett 6” baselement med polypropylenkon för att vara tåligare mot väta och yttre påverkan. Diskanten är av dome-typ med waveguide för kontrollerad spridning och ökad känslighet.

 

Mixerbordet som ingår är en så kallad zonmixer utrustad med tre individuella stereozoner. Det finns med andra ord tre separata stereoutgångar. Varje zon är utrustad med 3-vägs equalizer. Mixerbordet har fyra stereoingångar för t ex CD, radio, laptop mm. Dessutom finns det två mikrofoningångar med 2-vägs equalizer. Från mixern kopplas varje zon till två slutstegskanaler på slutsteget. Varje zon kan sedan styras helt separat, med individuell justering av volym och bas/diskant.

 

Till förstärkare har vi valt slutsteget STA-1506, utrustat med sex förstärkarkanaler och speciellt framtaget för professionellt bruk. Slutsteget är fläktkylt och har alla nödvändiga skyddskretsar. Det finns klippindikatorer på framsidan som varnar för överstyrning. Mycket hög kvalitet och låter väldigt bra.

 

Vi har valt att inte inkludera högtalarkabel i detta PA-paket då längderna kan variera kraftigt beroende på var slutsteg och högtalare placeras. Vi rekommenderar en högkvalitativ kabel på minst 1.5 mm2, t ex SPC-15.

 

Högtalarna som ingår i paketet är i vitt utförande. För högtalare i svart utförande, se Installationspaket 600W.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev