Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-paket

Monacor | Installationspaket 200W


7 995 kr

Ordinarie pris: 8 886 kr


000035

I paketet ingår:

1 x STA-450D - 4-kanals slutsteg
1 x VMX-440/SW - Zonmixer 4-kanals
2 x PAB-58/SW - Installationshögtalare

Mer info

PA-paket framtaget för bakgrundsmusik till barer, caféer eller mindre butiker. Det medföljande slutsteget har fyra kanaler och är utrustat med separata volymkontroller för varje kanal, vilket möjliggör separat justering av varje högtalare. Perfekt om du vill ha olika volym på olika ställen i lokalen. Alla ingående delar inklusive mixer, slutsteg och högtalare håller hög kvalitet och är enkla att sköta.

 

Högtalarna som ingår i paketet heter PAB-58/SW och är mycket välbyggda samt lyssningsvänliga för sin prisklass, med rent och klart ljud. De skruvas enkelt upp med hjälp av medföljande monteringsbyglar.

 

Mixerbordet som ingår heter VMX-440/SW och är mycket lättskött. Det har två stereoingångar för t ex CD-spelare och radio samt två balanserade mikrofoningångar. De två linjeingångarna är utrustade med 2-bands equalizer för justering av bas och diskant.

 

Som förstärkare har vi valt ett litet smidigt 4-kanals slutsteg i klass-D-teknik. Tekniken ger låg värmeutveckling vilket innebär att slutsteget inte kräver någon fläktkylning. Därför är STA-450D alldeles tyst. Slutsteget är utrustat med kortslutnings- och överhettningsskydd. Dessutom finns det indikatorer i fronten som varnar om det skulle överstyras (klippa). Mycket hög driftsäkerhet och ljudkvalitet.

 

Vi har valt att inte inkludera högtalarkabel i detta PA-paket eftersom mängden kabel beror på lokalens utformning och högtalarnas placering. Vi rekommenderar en högkvalitativ 1.5 mm2 högtalarkabel, t ex SPC-15.

 

Högtalarna som ingår i paketet är i svart utförande. För högtalare i vitt utförande, se Installationspaket 200W/WS.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev