Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-paket

Monacor | Installationspaket 800W/WS


24 995 kr

Ordinarie pris: 27 487 kr


000041

I paketet ingår:

8 x MEC-100/SW - XLR-kabel 1 m
1 x STA-1508 - 8-kanals slutsteg
4 x PAB-88/WS - Installationshögtalare
1 x ULM-164/SW - Rackmixer
1 x LS-280/SW - Linesplitter 2-8
2 x MEL-102/SW - Tele - XLR 1 meter

Mer info

PA-paket i professionell kvalitet framtaget för bakgrundsmusik till barer, caféer, gym eller butiker där man är ute efter hög ljudkvalitet. Jämfört med barpaket 600W/WS har vi inkluderat ett större 8-kanals slutsteg, högtalare med ännu större baselement och lagt till ytterligare två högtalare. Paketet kan därför täcka ännu större ytor. Systemet är kapabelt att spela starkt och ge ytterligare tyngd i basen om detta skulle önskas. Det medföljande 8-kanals slutsteget är utrustat med volymkontroller för varje kanal, vilket möjliggör separat justering av varje högtalare. Perfekt om du vill ha olika volym på olika ställen i lokalen. Alla ingående delar inklusive mixer, slutsteg och högtalare är mycket välbyggda, vilket säkerställer stabil och problemfri drift.

 

Högtalarna som ingår i paketet heter PAB-88/WS och är mycket välkonstruerade samt lyssningsvänliga för sin prisklass, med rent och klart ljud. De skruvas enkelt upp med hjälp av medföljande monteringsbyglar. Högtalaren har ett kraftigt 8” baselement med polypropylenkon för att bättre tåla väta och yttre påverkan. Diskanten är av dome-typ med waveguide för kontrollerad spridning och ökad känslighet.

 

Mixern som ingår möjliggör inkoppling av upp till sex olika källor, t ex CD-spelare, radio eller dator. Masterutgången är utrustad med 3-bands equalizer och dessutom finns en hörlursutgång med separat volymkontroll. Signalen skickas vidare från mixern till splittern LS-280/SW vars uppgift är att dela upp signalen från två kanaler till åtta kanaler som sedan skickas till respektive kanal på slutsteget.

 

Till förstärkare har vi valt slutsteget STA-1508, utrustat med åtta förstärkarkanaler och speciellt framtaget för professionellt bruk. Slutsteget är fläktkylt och har alla nödvändiga skyddskretsar. Det finns klippindikatorer på framsidan som varnar för överstyrning. Mycket hög kvalitet, såväl byggmässigt som ljudmässigt.

 

Vi har valt att inte inkludera högtalarkabel i detta PA-paket då längderna kan variera kraftigt beroende på var slutsteg och högtalare placeras. Vi rekommenderar en högkvalitativ kabel på minst 1.5 mm2, t ex SPC-15.

 

Högtalarna som ingår i paketet är i vitt utförande. För högtalare i svart utförande, se Installationspaket 800W/SW.

 

Kunder som köpt denna produkt köpte även ...

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev