Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-högtalare 12" fullrange

IMG Stageline | PAB-512/BL


5 995 kr

248240

PAB-512/BL ingår i Monacors mest påkostade och välbyggda serie som är helt fri från kompromisser och garanterar maximal valuta för pengarna. Dessa PA-högtalare har ett brett användningsområde och passar t ex dig som satsar seriöst på live eller DJ. Delningsfilter och högtalarelement har noga optimerats för varandra, vilket resulterat i en högtalare med mycket linjär frekvensgång samt dynamiskt och korrekt ljud. PAB-512/BL klarar sig lätt på egen hand på mindre tillställningar. Vi rekommenderar emellertid att komplementera med PSUB-515/BL om du tänker spela i riktigt stora lokaler.

 

Högtalarelementen är av mycket hög kvalitet med helgjutna aluminiumkorgar och stora magneter med ventilerade talspolar för maximal värmeavledning. Detta ökar effekttåligheten markant vilket innebär att PAB-512/BL tål upp till 400W och kan leverera ljudtryck på upp till imponerande 125 dB.

 

Tack vare att högtalarens kabinett är tillverkat i kompositplast är den mindre känslig för fukt, slag och stötar. Dessutom är högtalarmembranen behandlade med en speciell coating för att bättre tåla fuktiga miljöer.

 

PAB-512/BL passar utmärkt för mobila DJ:s som värdesätter hög ljudkvalitet och prestanda för pengarna eller för trubadurer och band som vill ha lätta och smidiga PA-högtalare med hög prestanda. I kombination med baslådan PSUB-515/BL i samma serie går det att spela på riktigt stora tillställningar. Dessutom får du ett lättriggat PA som tar lite plats och är lätthanterligt.

  

 

SOUNDCHECK

Price-performance grade: 1"

 

  

PROSOUND

... definitely not only 'quite good for its price' but ... a speaker system where the functional value clearly exceeds its product value."

 

 

 

 

Specifikationer

 

  • With a 30.5cm (12") bass speaker of highest power capability and a 25mm (1") mid-high range system in a bass-reflex cabinet
  • Coated, humidity-proof cone
  • Perfect radiation and extra volume capability
  • 2 x M8 thread in the cover and bottom side each for mounting support, protected against ball rebound
  • 2 x Speakon terminal, stand sleeve, ergonomic carrying handle

 

System

2-way bass-reflex

Bass speaker

30.5cm (12")

Tweeter

dyn. mid-high range

horn speaker

Power capabilities

 

Music power

500WMAX

Power rating

250WRMS

General information

 

Impedance

8 ohm

Frequency range

55-18,500Hz

SPL (1W/1m)

102dB

Max. rated SPL

125dB

Admiss. ambient temp.

0-40 °C

Dimensions

395x590x300mm

Inputs

1 x NEUTRIK SPEAKON

Outputs

1 x NEUTRIK SPEAKON

par. out

Weight

18kg

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev