Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Vädertålig PA-högtalare IP-45

IMG Stageline | PAB-12WP/SW


7 995 kr

253740

Tillval / Relaterade produkter

IP-45-klassad PA-högtalare för utomhusbruk. Byggd i specialutförande för tuffa mobila applikationer eller installationer med speciellt höga krav på tålighet mot fukt, regn och stora temperaturförändringar. PAB-12WP/SW är IP-45 klassad vilket innebär att högtalaren tål regn och blåst. Idealisk för idrottsplaner, skidbackar, och överhuvudtaget tillställningar och events utomhus, samt även marina applikationer. Högtalaren är utrustad med specialframtagna högtalarelement som tål tufft bruk och håller mycket hög kvalitet. PAB-12WP/SW levererar samma fina ljudkvalitet som våra övriga mer påkostade högtalare med skillnaden att den dessutom är IP-klassad.

 

Själva lådan är tillverkad i kraftig kompositplast medan skruvar och fästen är i rostfritt stål, vilket gör att högtalaren håller sig fräsch även efter lång tids användning i blöta och ogästvänliga miljöer.

 

Baselementet mäter 12” och är försett med kon av impregnerad papp för att tåla väta. Själva gallret som skyddar högtalarelementen är försett med ett speciellt skummaterial vars egenskaper tillåter att ljud släpps igenom oförvanskat samtidigt som varken vatten eller fukt tillåts penetrera. På det viset sitter högtalarelementen alldeles skyddade.

 

Diskant och det lägre mellanregistret återges av en 1” driver försedd med membran av titanium, vilket ger ett mycket detaljerat och klart ljud utan att låta hårt eller vasst. Drivern sitter monterad på ett horn som ger bra spridning och jämn frekvensgång.

 

PAB-12WP/SW klarar effekter på uppemot 400W och kan alstra ljudtryck på hela 121 dB, vilket är mycket imponerande. Hög känslighet gör att det inte behövs några enorma slutsteg för att åstadkomma ordentliga ljudtryck. Denna IP-klassade PA-högtalare är ett utomordentligt köp om du är ute efter en garanterat vädertålig utomhushögtalare som dessutom erbjuder högt ljudtryck och ljudkvalitet. Mycket bra förhållande mellan pris och prestanda.

 

 

 

Specifikationer

 

  • High-performance 2-way bass-reflex system with cabinet made of ABS plastic
  • 30cm (12") PA bass speaker with impregnated paper cone
  • 25mm (1") horn tweeter system
  • Very good sound characteristics
  • Front grille with water-repellent gauze
  • Speaker in and parallel out
  • Metal parts made of stainless steel
  • 4 x M10 thread insert each at the top and bottom for suspension
  • Stand sleeve

 

Frequency range

42-20,000Hz

 

-

Power capability, 100V

-

Power capability, 8 ohm

400WMAX, 200WRMS

Power capability, 4 ohm

-

SPL (1W/1m)

98dB

Max. rated SPL

121dB

Type of speaker

300

Mounting cutout

-

Mounting depth

-

Admiss. ambient temp.

0-40 °C

Dimensions

370x655x410mm

Weight

20kg

Other features

2 x SPEAKER par. in/out

bass-reflex

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev