Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Karaoke-paket

IMG Stageline | Karaoke-paket 200W

000070

I paketet ingår:

2 x MSCN-8050/SW - Högtalarkabel tele-speakon 5 m
2 x DM-70/SW - Mikrofon dynamisk/kardioid
1 x SA-250/SW - Karaokemixer / förstärkare,...
2 x PAB-10DMP - PA-högtalare 10" fullrange

Mer info

Tillval / Relaterade produkter

Karaoke-paket 200W kan användas där det ställs högre krav och det fungerar utmärkt även i lite större lokaler. Detta paket är tänkt till fester, företagsevents eller överallt där man har behov av en lättskött karaokeanläggning med mycket bra prestanda. Alla komponenter håller hög kvalitet, låter bra och har hög driftsäkerhet. Slutsteget sitter inbyggt i karaokemixern, vilket innebär att du slipper en massa kringutrustning. Koppla in högtalarna, mikrofonerna samt en dator, mobil, surfplatta (med lämpligt program/app) eller DVD-spelare till mixern så är det bara att köra.

 

Karaokemixern som ingår heter SA-250/SW och är väldigt lättskött. Själva mixerdelen har tre linjeingångar för t ex CD- eller DVD-spelare samt tre mikrofoningångar. De tre mikrofoningångarna är utrustade med individuella gain-kontroller samt justerbar digital eko-effekt. Tack vare den inbyggda Record-utgången är det enkelt att göra inspelningar. Perfekt för t ex svensexor, möhippor eller andra events där man vill föreviga händelsen.

 

Ett högkvalitativt slutsteg på 200 riktiga Watt sitter monterat, vilket enkelt driver högtalarna till imponerande ljudtryck. Högtalarna som ingår heter PAB-10DMP och är rejäla tvåvägslådor, akustiskt optimerade för sång, livebruk och playback. De är bestyckade med kraftiga 10” baselement samt diskanthorn som tillsammans med de specialdesignade högtalarlådorna ger mycket bra ljud. Otroligt prisvärda högtalare med ett mycket bra förhållande pris/prestanda. Det ingår dessutom två stycken trådbundna mikrofoner med klart och fint ljud.

 

För maximal flexibilitet har vi valt att inte inkludera signalkabel mellan musikkälla och karaokemixer. Sådan kabel finns istället som tillval i menyn här ovan. Vill du koppla en mobil, surfplatta, dator eller annan enhet med 3.5 mm hörlursutgång så väljer du ACA-1635. Är det istället en DVD-spelare eller annan enhet med RCA-utgång så väljer du AC-122G.

 

Vi har dessutom valt att inte inkludera högtalarstativ i paketet, men om du har behov av stativ så rekommenderar vi PAST-125SET. Genom att få upp högtalarna från golvet blir spridningen av ljudet betydligt bättre.

I övrigt är paketet komplett med allt som behövs. Karaoke-paket 200W ger otroligt mycket ljud och funktionalitet för pengarna.

Kunder som köpt denna produkt köpte även ...

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev