Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Karaoke-paket

IMG Stageline | Karaoke-paket 700W


13 995 kr

Ordinarie pris: 16 820 kr


000071

I paketet ingår:

2 x PAB-115MK2 - PA-högtalare 15" fullrange
2 x MSC-505/SW - Högtalarkabel speakon 5 m
1 x TXS-812SET - Trådlöst mikrofonset...
3 x MEL-102/SW - Tele - XLR 1 meter
1 x MMX-22UFX - 4-kanals Mixerbord USB / DSP
1 x STA-400D - Slutsteg Klass-D 700W

Mer info

Tillval / Relaterade produkter

Karaoke-paket 700W är en vidareutveckling av våra mycket populära karaoke-paket. Här erhålls mer av allt och paketet är utformat för professionella applikationer i större lokaler och där användaren efterfrågar hög prestanda och tillförlitlighet, t ex på större fester, företagsevents eller överallt där man har behov av en lättskött karaokeanläggning med rejäl prestanda och mer avancerad funktionalitet. Alla komponenter håller högsta kvalitet, låter bra och har hög driftsäkerhet. Vi har ersatt mixerförstärkaren från våra andra paket med helt separata komponenter. Det separata slutsteget tillsammans med de stora högtalarna är kapabla till imponerande ljudtryck.

Mixerbordet som ingår heter MMX-22UFX och är lättskött, samtidigt som det erbjuder gott om inställningsmöjligheter och funktionalitet. Det finns två linjeingångar för t ex dator, CD- eller DVD-spelare, samt två mikrofoningångar, alla försedda med trebands equalizer. Den inbyggda DSP-enheten möjliggör att lägga på häftiga effekter på ljudet, inklusive eko-effekt. Tack vare den inbyggda Aux-send-utgången är det enkelt att göra inspelningar. Perfekt för t ex svensexor, möhippor eller andra events där man vill föreviga händelsen. Det är vidare möjligt att koppla mixern till en dator via USB, vilket öppnar för digital uppspelning av karaokemusik från datorn (lokalt lagrad eller streamad från internet) simultant med digital inspelning av det färdigmixade resultatet direkt till datorn.

Ett högkvalitativt och strömsnålt slutsteg på 700 riktiga Watt ingår, vilket enkelt driver högtalarna till imponerande ljudtryck. Högtalarna som ingår heter PAB-115MK2 och är rejäla tvåvägslådor, akustiskt optimerade för sång, livebruk och playback. De är bestyckade med kraftiga 15” baselement samt diskanthorn som tillsammans med de specialutvecklade högtalarlådorna ger mycket bra ljud. Otroligt prisvärda högtalare med ett mycket bra förhållande pris/prestanda.

Istället för trådbundna mikrofoner har vi valt att inkludera ett professionellt trådlöst mikrofonset, komplett med två handhållna mikrofoner med räckvidd på upp till 30 meter. Mikrofonerna ger klart och fint ljud och är tåligt uppbyggda med hög byggkvalitet.

Vi har valt att inte inkludera högtalarstativ i paketet, men om du har behov av stativ rekommenderar vi PAST-164SET. Genom att få upp högtalarna från golvet blir spridningen av ljudet betydligt bättre.

Alla nödvändiga kablar för att koppla samman utrustningen ingår i paketet. Kablar för inkoppling av externa ljudkällor och ljudinspelare finns som tillbehör i tillvalsmenyn här ovanför. Karaoke-paket 700W ger otroligt mycket ljud för pengarna.

Kunder som köpt denna produkt köpte även ...

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev