Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Aerobics ljudsystem

Monacor | Aerobics-paket 500W


9 995 kr

Ordinarie pris: 10 802 kr


000058

I paketet ingår:

1 x MCC-100/SW - Tele - tele 1 meter
2 x PAK-112MK2 - Aktiv högtalare 12"
1 x ACA-1635 - Kabel 3.5 mm - RCA, 1.2m
1 x VMX-440/SW - Zonmixer 4-kanals
1 x TXS-842 - Trådlös mottagare 864.80 MHz
1 x MCA-508 - Kabel RCA - XLR 5 m

Mer info

Tillval / Relaterade produkter

Våra aerobics ljudsystem är rejäla ljudanläggningar framtagna med fokus på användarvänlighet, där alla ingående komponenter håller hög professionell kvalitet. Aerobics-paket 500W är tänkt för medelstora till stora lokaler. De medföljande aktiva högtalarna är av mycket god kvalitet med välbalanserat och dynamiskt ljud i kombination med rejält ljudtryck. I paketet ingår allt som behövs för en lättskött ljudanläggning, inklusive bekvämt trådlöst headset för maximal rörelsefrihet och möjlighet till interaktion under aerobics-passet.

 

De medföljande högtalarna PAK-112MK2 är uppbyggda kring ett kabinett i kraftig kompositplast, vilket gör högtalarna tåliga mot oöm behandling och mindre känsliga för regn och fukt, samtidigt som vikten hålls nere. Både högtalarelement och det inbyggda slutsteget är av bästa kvalitet. Vi och våra kunder är imponerade över hur bra dessa högtalare spelar trots moderata dimensioner. De kan spela rejält högt om det skulle behövas, hela 118 dB.

 

I paketet ingår ett bekvämt trådlöst headset, komplett med sändare som enkelt fästes i t ex ett bälte.  Headsetet är bekvämt att bära och ger klart och tydligt ljud även under bullriga förhållanden. Att slippa kablar och ha händerna fria är mer eller mindre en förutsättning för att kunna vara delaktig i alla rörelser och instruera på bästa sätt.

 

Den medföljande mixern VMX-440/SW möjliggör inkoppling av två mikrofoner samt två linjekällor, t ex MP3-spelare eller CD-spelare. Mixern är otroligt lättskött och håller hög kvalitet.

 

För att ljudet ska spridas i lokalen på bästa sätt bör högtalarna placeras strax över huvudhöjd. Det finns möjlighet att välja till vägg- eller golvstativ beroende på om anläggningen ska användas stationärt respektive mobilt. I tillvalsmenyn här ovanför har vi inkluderat kraftiga väggstativ samt ett par rejäla höj- och sänkbara golvstativ om detta föredras. Kommer högtalarna upp i luften ökar spridningen på ljudet, vilket gör det lättare för folk längre bak i lokalen att höra både musik och instruktioner.

 

Aerobics-paket 500W är välbeprövat och består enbart av noggrant utprovade och handplockade komponenter med bra förhållande mellan pris och prestanda. Jämfört med Aerobics-paket 400W levererar detta mer bas och tryck tack vare de större högtalarna. Därför passar detta paket bäst i medelstora till stora lokaler.

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev