Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA Högtalarpaket aktiv 600W

IMG Stageline | Aktiv 600W


9 995 kr

Ordinarie pris: 12 975 kr


000033

I paketet ingår:

2 x MSC-115AC/SW - Multikabel 15 meter
1 x PAST-125SET - Högtalarstativ
2 x PAK-115MK2 - Aktiv högtalare 15"

Mer info

Aktivt PA högtalarpaket för liveljud med fokus på mobila applikationer, där det ställs höga krav på att uppriggningen ska gå snabbt och man vill hålla nere vikt och storlek. Vi har inkluderat ett par rejäla aktiva 15” högtalare i mycket hög professionell kvalitet. Passar utmärkt till allt från trubadurspelningar till discospelningar och framträdanden. Paketet håller ett mycket bra förhållande mellan pris/prestanda och innehåller endast komponenter i högsta kvalité.

 

I paketet ingår aktiva högtalare, ställbara stativ och multikablar med fokus på att allt ska gå snabbt och smidigt att koppla in. Det tar inte längre än 5 minuter från att du börjat fälla ut högtalarstativen till att du kommit igång och spelar.

 

Högtalarna som ingår heter PAK-115MK2, bestyckade med ett kraftigt 15” baselement och en välljudande 1” driver fäst på ett stort diskanthorn med mycket bra spridning. Det inbyggda slutsteget håller även detta väldigt hög professionell kvalitet med skyddskretsar som övervakar och stänger ner om det skulle bli överhettat. Dessutom finns en inbyggd limiter som skyddar högtalarelementen.

 

En användbar detalj är den inbyggda mikrofoningången med volymkontroll som ger dig möjlighet att hålla tal eller möten utan att behöva använda mixerbord. Det är bara att plugga in mikrofonen och köra, enkelt och smidigt.

 

De medföljande högtalarstativen är ställbara i tre olika lägen mellan 92 och 137 cm. Genom att få upp högtalarnas diskanthorn över öronhöjd erhålls bra spridning av ljudet även i större lokaler.

 

Det medföljer även två 10 meters multikablar i mycket hög kvalitet, med signal och ström i samma kabel. Allt för att det ska gå enkelt och smidigt att koppla in högtalarna.

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev