Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-anläggning aktiv 2400W

IMG Stageline | PA-paket aktiv 2400W


14 995 kr

Ordinarie pris: 17 630 kr


000088

I paketet ingår:

1 x PAST-125SET - Högtalarstativ
2 x MSC-110/SW - Högtalarkabel speakon 10 m
2 x PAB-308/SW - Universalhögtalare 250W
1 x PSUB-15AKA - Aktiv subbas 15"

Mer info

Mycket påkostad aktiv PA-anläggning där ingenting lämnats åt slumpen. Oslagbart förhållande mellan pris och prestanda, där alla ingående komponenter håller högsta byggkvalitet och oöverträffad driftsäkerhet.  Passar till en mängd olika användningsområden – allt från mindre live-framträden till Disco- och PA-applikationer. Högtalarna är välbyggda med noggrant utvalda högtalarelement som trots små låddimensioner kan återge hela frekvensomfånget, utan kompromisser. PA-paket 2400W är speciellt lämpligt för mobila applikationer – lätt att koppla ihop och smidiga högtalarlådor som tar lite plats. Att både slutsteg och elektronik är inbyggt i baslådan bidrar ytterligare till systemets lätthanterlighet och enkla uppkoppling.  Låt dig inte vilseledas av högtalarnas moderata dimensioner! Detta paket är kapabelt att leverera mycket höga ljudtryck, med dynamiskt och lättlyssnat ljud i högsta klass.

 

Baslådan som vi inkluderat i paketet heter PSUB-15AKA och är bestyckad med ett kraftigt 15" baselement med lång slaglängd och mycket kraftig uppbyggnad. Själva högtalarkabinettet och högtalarelementet är noga optimerade för varandra. PSUB-15AKA ger tung, ren och djup bas. Till skillnad från många andra baslådor på marknaden är denna låda kapabel till mycket bas, med bibehållen musikalitet och fritt från resonanser och bi-ljud.

 

Topplådorna som ingår heter PAB-308/SW och är PA-högtalare i mycket hög klass, med påkostade högtalarelement och omsorgsfullt utformade delningsfilter.  Resulterat är en högtalare med exceptionell bygg- och ljudkvalitet som passar en rad olika applikationer. Passar allt från fasta installationer till mobilt bruk. Kan användas som fullrangehögtalare där krav på djupbas inte är så viktigt, eller i rejält stora system tillsammans med bassupport. PAB-308/SW är också utmärkt till sångapplikationer där extra höga krav ställs på dynamiskt och naturtroget ljud.

 

Slutsteget sitter inbyggt i baslådan och driver både basen och de två topplådorna. De medföljande ställbara stativen PAST-125SET möjliggör placering av topplådorna där det låter bäst, medan baslådan t ex kan placeras i ett hörn för att uppnå maximal förstärkning. Detta gör det betydligt lättare att erhålla en bra ljudbild även i lokaler med sämre förutsättningar.

  

PA-paket 2400W passar alla användare som har höga krav på byggkvalitet, användarvänlighet och ljudtryck. Monacor har varit verksamma i snart 50 år och deras höga tekniska kunnande och breda erfarenhet genomsyrar alla produkter. Det ger dig som köpare både trygghet och högsta prestanda för pengarna.

 

Denna PA-anläggning levereras komplett med alla kablar som behövs. Det enda som tillkommer är mixerbord och ljudkälla/källor. Vi erbjuder ett brett sortiment av detta i vår butik. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor och funderingar. Vi ger gärna tips och råd samt hjälper dig hitta rätt produkter och produktkombinationer.

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev