Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-anläggning aktiv 4800W

IMG Stageline | PA-paket aktiv 4800W


29 995 kr

Ordinarie pris: 33 698 kr


000087

I paketet ingår:

2 x CBA-25/SW - Y-adapter
4 x MSC-105/SW - Högtalarkabel speakon 5 m
2 x PAST-28/SW - Stativrör justerbart
4 x PAB-308/SW - Universalhögtalare 250W
2 x PSUB-15AKA - Aktiv subbas 15"

Mer info

Vår mest påkostade aktiva PA-anläggning där ingenting lämnats åt slumpen. Oslagbart förhållande mellan pris och prestanda, där alla ingående komponenter håller högsta byggkvalitet och oöverträffad driftsäkerhet.  Passar till en mängd olika användningsområden – allt från Live/coverband till Disco och PA-applikationer. Högtalarna är väldesignade med noggrant utvalda högtalarelement som trots små låddimensioner kan återge hela frekvensomfånget, utan kompromisser. PA-paket 4800W är speciellt lämpligt för mobila applikationer – lätt att koppla ihop och smidiga högtalarlådor som tar lite plats. Att både slutsteg och elektronik är inbyggt i baslådan bidrar ytterligare till systemets lätthanterlighet och enkla uppkoppling. Låt dig inte vilseledas av högtalarnas moderata dimensioner! Detta paket är kapabelt till höga ljudtryck, med dynamiskt och lättlyssnat ljud i högsta klass.

 

Vi har valt att inkludera två baslådor i paketet som heter PSUB-15AKA. De är bestyckade med vars ett kraftigt 15" baselement med lång slaglängd och mycket kraftig uppbyggnad. Själva högtalarkabinettet och högtalarelementet är noga optimerade för varandra. PSUB-15AKA ger tung, ren och djup bas. Till skillnad från många andra baslådor på marknaden är denna låda kapabel till mycket bas, med bibehållen musikalitet och fritt från resonanser och bi-ljud.

 

Topplådorna som ingår heter PAB-308/SW och är PA-högtalare i mycket hög klass, med påkostade högtalarelement och omsorgsfullt utformade delningsfilter.  Resulterat är en högtalare med exceptionell bygg- och ljudkvalitet som passar en rad olika applikationer. Passar allt från fasta installationer till mobilt bruk. Kan användas som fullrangehögtalare där krav på djupbas inte är så viktigt, eller i rejält stora system tillsammans med bassupport. PAB-308/SW är också utmärkt till sångapplikationer där extra höga krav ställs på dynamiskt och naturtroget ljud.

 

Slutstegen sitter inbyggda i de båda baslådorna. Varje slutsteg driver en bas samt två topplådor. Genom att använda två topplådor per sida kan användaren enklare påverka ljudbilden i lokalen. Det finns t ex möjlighet att rikta en topplåda per sida mot bandet eller DJ:n och vips så fungerar en del av systemet som monitor. Det medföljande dubbelstativet PAST-90/SW möjliggör att rikta topplådorna åt alla håll, 360 grader. Detta möjliggör att uppnå bra ljudbild även i lokaler med sämre förutsättningar.

  

PA-paket 4800W passar alla användare med höga krav på byggkvalitet, användarvänlighet och ljudtryck. Monacor har varit verksamma i snart 50 år och deras höga tekniska kunnande och breda erfarenhet genomsyrar alla produkter. Det ger dig som köpare både trygghet och högsta prestanda för pengarna.

 

Denna aktiva PA-anläggning levereras komplett med alla kablar som behövs. Det enda som tillkommer är mixerbord och ljudkälla/källor. Vi erbjuder ett brett sortiment av detta i vår butik. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor och funderingar. Vi ger gärna tips och råd samt hjälper dig hitta rätt produkter och produktkombinationer.

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev