Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Ljudpaket 800W

IMG Stage Line | DJ-paket 800W


12 995 kr

Ordinarie pris: 14 977 kr


000099

I paketet ingår:

1 x MPX-44/SW - DJ Mixerbord 6-kanals
1 x STA-700 - PA-slutsteg 800 Watt
1 x AC-122G - Signalkabel 1.2 m
1 x CD-230USB - DJ mediaspelare
1 x MSC-510/SW - Högtalarkabel speakon 10 m
1 x MEC-190/SW - XLR-kabel 2 m
2 x PAB-15DMP - PA-högtalare 15" fullrange
1 x MEC-190/BL - XLR-kabel 2 m

Mer info

Tillval / Relaterade produkter

DJ-PAKET 800W är en komplett ljudanläggning med DJ-spelare och mixerbord speciellt komponerat av oss från Eluxson. Vi har valt ut våra mest populära och bästsäljande produkter och gjort ett paket som verkligen erbjuder enastående prestanda till ett mycket fördelaktigt pris. Alla ingående komponenter är väl matchade och till råga på allt ger vi på Eluxson hela 3 års garanti på paketet och fri frakt över hela Sverige.

 

Med de två stora högtalarna PAB-15DMP bestyckade med kraftiga 15” baselement och det välkända STA-700 slutsteget går det utmärkt att spela i de flesta typer av lokaler, skoldiscon, fritidsgårdar, bröllop, företagsfester med mera.

 

MPX-44/SW var ett självklart val av mixerbord till detta paket, erbjuder alla möjligheter en professionell DJ kan tänkas behöva och med ett flertal kanaler lediga för inkoppling av ytterligare signalkällor såsom dator, smartphone eller surfplatta. Den dubbla mediaspelaren CD-230USB kan spela upp media från både USB, SD-kort och CD-skivor. Även denna produkt är mycket omtyckt av våra kunder speciellt för sin snabbhet, lättlästa informativa displayer och goda kvalitetsintryck, en riktig arbetshäst!

 

Paketet innehåller allt som behövs inklusive kablar. Om DJ-PAKET 800W skall användas i större lokaler rekommenderar vi starkt stativ till högtalarna så de kommer högre upp i luften, det ger betydligt bättre spridning på ljudet.

 

DJ-PAKET 800W rekommenderas starkt av oss på Eluxson, både för företag och privatpersoner som är på jakt efter en prisvärd ljudanläggning med riktigt bra prestanda.

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev