Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-slutsteg 1000 Watt

IMG Stageline | STA-225


3 995 kr

253340

STA-225 är det självklara valet om du är ute efter ett PA-slutsteg konstruerat med den senaste tekniken och med ett gynnsamt förhållande pris/prestanda. Trots priset är STA-225 fullbestyckat med temperaturstyrda fläktar, limiter, LCD-display med mera. Passar perfekt för att driva kraftiga fullrange högtalare eller topphögtalare i större PA-anläggningar. Tack vare bred erfarenhet och hög teknisk kompetens har Monacors tekniker designat slutsteget kompromisslöst med specifikationer och finesser som man normalt inte hittar i denna prisklass.

 

STA-225 är en väl genomtänkt konstruktion där man tagit hänsyn till den tuffa miljö som slutsteget kommer att användas i. T ex är chassit extra kraftigt byggt för att tåla oöm behandling och stor möda har lagts på intern layout, dels för optimering av kylsystemet, dels för att de känsligaste delarna ska sitta så skyddade som möjligt. Genom att optimera konstruktionen och använda extra tåliga och påkostade komponenter där det verkligen är kritiskt har Monacors tekniker lyckats uppnå exceptionell ljudkvalitet och driftsäkerhet som normalt inte hittas i prisklassen. När det gäller kapaciteten är det inte bara effekten i Watt som räknas, utan även slutstegets förmåga att leverera mycket ström. STA-225 är bestyckat med extra stor transformator som kan förse slutstegsdelen med all ström den behöver och därmed hålla högtalarna i ett järngrepp.

 

Det finns alla tänkbara skydd för att värna om de högtalare som kopplas till STA-225, men även för att skydda själva slutsteget mot t ex överhettning. Den inbyggda limitern kan enkelt aktiveras på baksidan av enheten, vilket effektivt skyddar högtalarna från distorderad (förvrängd) signal som annars i värsta fall kan förstöra högtalarelementen. STA-225 är även utrustat med en smart display som ger dig all användbar och intressant information om slutstegets status.

 

Genom att brygga STA-225 går det att plocka ut uppemot 1000W, vilket räcker mer än väl för att sätta fart på vilken baslåda som helst. Även om detta PA-slutsteg främst är tänkt för professionellt bruk kan det tack vare hög ljudkvalitet även användas till hemmabruk, speciellt när det finns behov av mycket effekt. Ett tryggt köp som både tillfredsställer öron och plånbok, med mycket bra förhållande mellan pris och prestanda.

 

 

 

 

Specifikationer

 

  • LCD for temperature, operating mode, power
  • 2 operating modes can be selected (stereo or bridge)
  • Limiter function can be switched on additionally
  • Temperature-controlled fan
  • 2 level controls
  • Ground lift function
  • Speaker switch-on delay
  • Protective circuit with LED indication for protection against short circuit and overheating
  • LEDs for each channel for indicating overload, level and signal

 

RMS power

 

Stereo 4 ohm

2 x 350WRMS

Stereo 8 ohm

2 x 250WRMS

8 ohm bridge operation

1 x 700WRMS

Max. power

1,000WMAX

General information

 

Inputs

1.3V/10k ohm

Frequency range

10-50,000Hz

S/N ratio

> 80dB

Crosstalk attenuation

> 50dB

THD

<0.1%

Power supply

230V/50Hz/1,500VA

Admiss. ambient temp.

0-40 °C

Dimensions

482x100x330mm, 2RS 

Weight

10.3kg

Connections

2 x XLR, bal.

2 x 6.3mm jack, bal.

3 x SPEAKER

2 x pair of screw terminals

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev