Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Slutstegsrack 500W

 | Slutstegsrack 500W


3 895 kr

Ordinarie pris: 4 798 kr


000067

I paketet ingår:

1 x STA-201/SW - PA-slutsteg 500 Watt
1 x MR-402 - Case 2 HE
1 x RCP-8721U - Ventilationsplåt 1 HE
1 x MCA-308 - Kabel RCA - XLR 3 m

Mer info

Slutstegsrack är den perfekta lösningen för dig som redan har ett par Disco/PA-högtalare ståendes, men behöver investera i ett bra PA-slutsteg att driva dessa med. STA-201/SW, slutsteget som ingår i paketet, är både driftsäkert och effektstarkt. Det låter dessutom utmärkt, med ljudkvalitet som normalt inte hittas i denna prisklass. I paketet ingår allt som behövs för att koppla in slutsteget till ditt mixerbord. Vi har dessutom inkluderat ett stabilt 19” rackcase som skyddar slutsteget på ett optimalt sätt. Ett prisvärt paket, genomtänkt och noga sammansatt med hög prestanda.

 

 

Slutsteget är strömstarkt, kan lämna mycket effekt och håller högtalarna i ett järngrepp. Det är flätkylt med temperaturstyrda fläktar och innehåller alla tänkbara skyddskretsar. Håller trots det låga priset professionell kvalitet.

 

Vi har inkluderat en rackplåt med ventilationshål som skruvas fast ovanför slutsteget, vilket säkerställer optimal luftcirkulation även om slutsteget placeras i ett utrymme med sämre ventilation.

 

De medföljande signalkablarna är utrustade med RCA-kontakter i ena ändan samt XLR-kontakter i den andra, tänkta att kopplas mellan mixerbord och slutsteg. Kablarna är 3 meter långa och avskärmade för att undertrycka eventuella störningar.

 

Ett mycket prisvärt paket som vi rekommenderar starkt!

 

 

I paketet ingår:

1 x IMG STAGELINE STA-201/SW slutsteg

1 x IMG STAGELINE MR-402 rackcase

1 x RCP-8721U ventilationsplåt

1 x MCA-308 kablar (2 st röd/svart)

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev