Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Slutstegsrack 4800W

 | Slutstegsrack 4800W


15 995 kr

Ordinarie pris: 7 482 kr


000069

I paketet ingår:

2 x MEC-50/SW - XLR-kabel 0.7 m
4 x MEC-100/SW - XLR-kabel 1 m
1 x MEQ-115/SW - Equalizer
1 x MR-710 - Case 10 HE
1 x MCA-308 - Kabel RCA - XLR 3 m
1 x RCP-8724U - Ventilationsplåt 4 HE

Mer info

Slutstegsrack 4800W är den perfekta lösningen för dig som redan har Disco/PA-högtalare ståendes, men behöver investera i bra PA-slutsteg och delningsfilter för att driva dessa med. Slutstegsrack 4800W är framtaget för proffsbruk där mycket höga krav ställs på ljudkvalitet, driftsäkerhet och prestanda. Slutstegen STA-250 och STA-260 som ingår i paketet är mycket påkostade och kompetenta. Dessutom ingår allt som behövs för att koppla in slutstegen och det medföljande aktiva delningsfiltret till ditt mixerbord. Slutstegsrack 4800W är optimerat för att driva 2 stycken baslådor och 2 stycken topplådor med aktiv delning mellan bas och topp, vilket ger högre ljudkvalitet jämfört med passiv delning, samtidigt som inställningsmöjligheterna ökar. Ett prisvärt paket, genomtänkt och noga sammansatt med väldigt hög prestanda.

 

 

Slutstegen som ingår är mycket påkostade och högpresterande. Med en sammanlagd uteffekt på uppemot 4800W räcker dessa slutsteg långt även till rejält stora tillställningar, förutsatt att de kopplas till högtalare av högre kvalitet. Båda slutstegen är fläktkylda med temperaturstyrda fläktar och utrustade med alla tänkbara skyddskretsar. Båda slutstegen är bestyckade med in-/urkopplingsbara limiters som skyddar dina högtalare från oren signal - ett bra sätt att undvika dyra misstag.

 

Det aktiva delningsfiltret MCX-321/SW erbjuder en rad olika inställningsmöjligheter. Det tillåter upp till 3-vägs delning, vilket gör riggen framtidssäker. Det går alltså lätt att komplettera med ytterligare ett slutsteg och få ett 3-vägssystem istället.

 

Vi har även inkluderat en 2 x 15 bands equalizer. Denna ger goda möjligheter att justera in ljudet utifrån platsen/lokalen där man befinner sig och vilken typ av tillställning som ska hållas.

 

Rackplåten som ingår är försedd med ventilationshål och skruvas fast mellan slutstegen och delningsfiltret/equalizern, vilket säkerställer optimal luftcirkulation även om slutstegsracket placeras i ett utrymme med sämre ventilation.

 

Det medföljande rackcaset MR-410 är mycket kraftigt byggt, designat för att klara alla slag och stötar som förekommer vid mobilt användande, vilket skyddar elektroniken på bästa sätt. Rackcaset är försett med rejäla hjul och kan enkelt rullas. Det finns dessutom plats kvar om det i framtiden visar sig behövas ytterligare ett slutsteg.

 

Det medföljer professionella XLR-kablar för att koppla ihop slutstegen och delningsfiltret. Signalkablarna MCA-308 är utrustade med RCA-kontakter i ena ändan samt XLR-kontakter i den andra, tänkta att kopplas mellan mixerbord och equalizer/delningsfilter. Kablarna är 3 meter långa och avskärmade för att undertrycka eventuella störningar.

 

Vi på Eluxson rekommenderar detta paket starkt!

 

 

 

I paketet ingår:

1 x IMG STAGELINE STA-250 slutsteg

1 x IMG STAGELINE STA-260 slutsteg

1 x IMG STAGELINE MCX-321/SW delningsfilter

1 x IMG STAGELINE MEQ-115/SW

1 x IMG STAGELINE MR-710 rackcase

1 x RCP-8724U ventilationsplåt

4 x MEC-100/SW XLR-kablar

2 x MEC-50/SW XLR-kablar

1 x MCA-308 kablar (2 st röd/svart)

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev