• Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
  • Ny
  • -200 kr
VOICEBRIDGE
  • VOICEBRIDGE
  • VOICEBRIDGE
  • VOICEBRIDGE

Helautomatiserad tvåvägskommunikation

VOICEBRIDGE

890036
2 470 kr
2 270 kr Spara 200 kr
Inkl. moms
Antal
Status: Tillgänglig

Från 133,69 kr per månad.
133.6924 Dela upp betalningen på 24 månader
218.1591 Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
407.3409 Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
785.6591 Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
Beskrivning

VoiceBridge - Klar och tydlig kommunikation trots skyddsglas.

Under Corona-pandemin har samhället vidtagit en rad olika åtgärder för att minska smittspridningen, en del av dessa åtgärder så som munskydd och skyddsglas påverkar den kommunikation vi är vana vid och behöver.

VoiceBridge består av två enheter som placeras på vardera sida av skyddsglaset. Dessa enheterna har kombinerat högtalare och mikrofon och skapar därmed en tvåvägskommunikation (Full duplex) mellan personal och kund. Genom att implementera AEC (akustisk ekoborttagning) och AR (brusreducering) tillsammans med mikrofoner som fungerar på längre talavstånd, säkerställer VoiceBridge en klar och tydlig kommunikation genom skyddsglaset.

Covid-19 är en droppsmitta som inte bara innebär att vi behöver hålla avstånd till varandra utan behöver även tänka på vad vi tar på i offentliga miljöer.
VoiceBridge är därför utrustad med en närvarosensor som automatisk aktiverar systemet om en besökare står framför enheten. Detta gör användandet säkert och enkelt då inget behöver vidröras i onödan.

Systemet är enkelt att installera och lämpar sig speciellt till apotek, butiker, vårdcentraler, receptioner, biljettluckor, vårdhem och andra besöksrum. Men passar givetvis även bra till alla applikationer där skyddsglas eller liknande används.

Produktdetaljer
890036

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 1500 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.

Följ oss på Facebook