Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Aktivt ljudsystem

IMG Stageline | Ljudpaket Aktiv 160W


4 995 kr

Ordinarie pris: 5 806 kr


000083

I paketet ingår:

1 x SOUND-65/SW - Aktiva studiomonitorer
1 x MCA-129P - Kabel 3.5 mm - XLR
1 x ILA-100XLR - Passiv volymkontroll
2 x MEC-190/BL - XLR-kabel 2 m

Mer info

Ljudpaket aktiv 160W är ett välljudande ljudsystem där alla ingående komponenter håller högsta kvalitet. Allt är framtaget av tyska Monacor – en tillverkare som funnits i branschen  sedan 1964. Detta paket är speciellt utformat för användning i studior, men kan kopplas till alla typer av ljudkällor, t ex Ipods, datorer, mobiltelefoner, CD-spelare med mera. Ljudet från detta system är väldigt neutralt med enastående stor ljudbild och hög dynamik. De medföljande högtalarna, SOUND-65/SW, är mycket kompetenta med både hög finish och ljudkvalitet i riktigt hög klass.

 

Ljudpaket aktiv 160W levereras komplett med separat volymkontroll som kan placeras på valfri plats, t ex på skrivbordet. Denna möjliggör enkel justering av huvudvolymen. Volymkontrollen ILA-100XLR är helbalanserad och det finns möjlighet att köra hela systemet balanserat från signalkälla ut till högtalarna. Att köra systemet balanserat sänker brusgolvet samtidigt som risken för störningar reduceras markant.

 

Högtalarna som ingår, SOUND-65/SW, är försedda med kabinett i tjock MDF och är stagade för att vara stumma och resonansdöda. Baselementet är utrustat med en extremt lätt men ändå resonansdöd och stabil glasfiberkon. Diskanten är en soft dome med sidenkalott för snällt men ändå naturtroget och upplöst ljud. Alla elementen är magnetiskt avskärmade för att kunna användas nära datorskärmar och TV-apparater. Högtalarna är aktiva med inbyggda slutsteg, där ett slutsteg på 30 Watt RMS driver baselementet och ett på 20 Watt RMS driver diskantelementet. Delningsfiltret är elektroniskt, optimerat för elementen och har en hel del användbara inställningsmöjligheter. T ex kan diskanten ställas in i olika lägen beroende på hur högtalaren används. Diskantnivån kan ställas -2/-1/0/+1 dB via en switch på baksidan. Varje högtalare är utrustad med obalanserad RCA ingång, balanserad XLR, 6.3 mm ingång samt ställbar gainkontroll.

 

Ljudpaket aktiv 160W levereras komplett med adapterkabel, 3.5 mm till XLR samt två stycken 2 meters XLR-kablar till vardera högtalare. Mycket prisvärt och genomtänkt aktivt ljudsystem med häpnadsväckande bra förhållande mellan pris och prestanda.

 

 

 

I paketet ingår:

2 x SOUND-65/SW högtalare

1 x ILA-100XLR volymkontroll

1 x MCA-129P adapterkabel

2 x MEC-190/BL XLR-kabel

 

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev