Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Studiosystem

IMG Stageline | Studiopaket Pro 160W


5 995 kr

Ordinarie pris: 6 835 kr


000085

I paketet ingår:

1 x SOUND-65/SW - Aktiva studiomonitorer
2 x MEL-602/SW - Tele - XLR 6 meter
1 x MMX-22UFX - 4-kanals Mixerbord USB / DSP

Mer info

Tillval / Relaterade produkter

Aktivt studiosystem speciellt framtaget för mindre professionella studior och hemmastudior med högt ställda krav, innehållande ett urval av våra mest påkostade produkter. Studiopaket aktiv 160W är noga optimerat och alla ingående produkter matchar varandra på bästa sätt. Mixerbordets USB-interface gör systemet ypperligt för inkoppling direkt till dator med lämplig mjukvara. Ett enkelt och prisvärt sätt att skapa en komplett studio öppnar upp för stora möjligheter. Högtalarna som medföljer är aktiva, där varje högtalare har inbyggda slutsteg optimerade för lådans konstruktion och de ingående högtalarelementen.

 

Mixerbordet som medföljer heter MMX-22UFX – en mångsidig mixer i hög kvalitet med 4 kanaler, två monokanaler samt två stereokanaler. De två monokanalerna har separat gain-kontroll, 3-bands equalizer och panorering, medan stereokanalerna har balanskontroll och 3-bands equalizer. Försett med in och urkopplingsbar phantommatning samt justerbar hörlursutgång. Det inbyggda USB-interfacet är en mycket smidig lösning som innebär att mixerbordet kopplas till en dators USB-port, varefter det installeras automatiskt som ett ljudkort på datorn. MMX-22UFX är dessutom utrustat med en DSP effektenhet som erbjuder 100 olika effekter, t ex reverb, delay med mera. Ett avancerat, lättanvänt, välljudande och genomtänkt mixerbord som ger dig stora möjligheter.

 

Studiomonitorerna som ingår heter Sound-65/SW – kritikerosade aktiva studiohögtalare i mycket hög kvalitet som fått enormt fina recensioner i tysk press. De är speciellt framtagna för seriösa musikproducenter med högt ställda krav på rak frekvensgång, oförvrängt ljud och låg distorsion. Alla komponenter och material är noga utvalda och optimerade. Dessa studiohögtalare är otroligt kompetenta och oavsett musikmaterial levererar SOUND-65/SW alltid exceptionellt bra ljud.

 

Detta studiosystem levereras med kablage för användning mellan mixerbord och högtalare. I tillvalsmenyn här ovanför går det att välja till kompletterande produkter, i samma professionella kvalitet som grundpaketet, och skapa ett skräddarsytt system enligt egna specifikationer. I butiken erbjuder vi dessutom en lång rad ytterligare produkter och tillbehör.

I paketet ingår:

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev