Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

IP-45 Högtalare 100V/8Ω

Monacor | PAB-6WP/WS


4 495 kr

253560

Tillval / Relaterade produkter

Vädertålig IP-45-klassad PA-högtalare för 100V eller 8Ω, speciellt framtagen för utomhusbruk. Byggd i specialutförande för tuffa applikationer eller installationer med speciellt höga krav på tålighet mot fukt, regn och stora temperaturförändringar. PAB-6WP/WS är IP-45-klassad, vilket innebär att högtalaren tål regn och blåst. Idealisk för montering vid utomhusserveringar eller altaner, för marina applikationer eller överallt där det finns behov av en tålig högtalare med hög ljudmässig prestanda. Högtalaren är utrustad med specialframtagna högtalarelement som tål tufft bruk och håller mycket hög kvalitet. PAB-6WP/WS levererar samma fina ljudkvalitet som våra övriga mer påkostade högtalare, men är dessutom IP-klassad.

 

Själva lådan är tillverkad i kraftig kompositplast medan skruvar och fästen är i rostfritt stål, vilket gör att högtalaren håller sig fräsch även efter lång tids användning i blöta och ogästvänliga miljöer.

Själva gallret som skyddar högtalarelementen är försett med ett speciellt skummaterial vars egenskaper tillåter att ljud släpps igenom oförvanskat samtidigt som varken vatten eller fukt tillåts penetrera. På det viset sitter högtalarelementen helt skyddade.

 

PAB-6WP/WS är utrustad med ett påkostat 6.5” baselement med specialbehandlad kon. Detta baselement klarar kraftiga konutslag, vilket medger höga ljudtryck trots små dimensioner. Som diskant har man valt ett högtalarelement med stort 30 mm membran monterat på ett horn för att öka känsligheten och för att få kontroll på spridning och frekvensgång.

 

PAB-6WP/SW klarar effekter på uppemot 180W och kan alstra ljudtryck på hela 110 dB, vilket är mycket imponerande. Om man dessutom beaktar de fysiska dimensionerna så är kapaciteten smått otrolig. Hög känslighet gör att det inte behövs några enorma slutsteg för att åstadkomma ordentliga ljudtryck. Denna IP-klassade PA-högtalare är ett utomordentligt köp om du är ute efter en garanterat vädertålig utomhushögtalare som dessutom erbjuder högt ljudtryck och hög ljudkvalitet. Mycket bra förhållande mellan pris och prestanda. Pris per styck.

 

 

 

Specifikationer

 

  • Compact 2-way bass-reflex system with cabinet made of ABS plastic
  • 100V or 8 ohm operation, selectable
  • 16cm bass speaker with coated carbon fibre cone
  • 30mm dome tweeter with horn front attachment
  • Very good sound characteristics
  • Front grille with water-repellent gauze
  • Recessed connection terminal with cover plate and high-strength cable gland
  • Metal parts and wall bracket made of stainless steel 

 

Frequency range

42-19,000Hz

 

-

Power capability, 100V

100/50/25WRMS

Power capability, 8 ohm

180WMAX, 100WRMS

Power capability, 4 ohm

-

SPL (1W/1m)

90dB

Max. rated SPL

110dB

Type of speaker

165

Mounting cutout

-

Mounting depth

-

Admiss. ambient temp.

0-40 °C

Dimensions

200x370x240mm

Weight

7.1kg

Other features

screw terminal, mounting bracket, bass-reflex

Kunder som köpt denna produkt köpte även ...

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev