experthjalp.pngExperthjälp

Verkar det krångligt? Vi reder gärna ut begreppen för att du ska kunna välja rätt och känna trygghet i valet av produkt/produkter. Hos oss kan du få vägledning till kostnadseffektiva lösningar samt maximera prestanda och funktionalitet för given budget. Har du redan viss ljudutrustning? Då guidar vi dig gärna till en lyckad uppgradering eller komplettering. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt!

 

garanti.png3 Års Garanti

Vårt sortiment håller hög kvalitet och majoriteten av produkterna är gjorda för professionellt bruk. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och ger därför 3 års full garanti på stora delar av sortimentet, med undantag av förbrukningsvaror och slitdelar, samt produkter där vi uttryckligen anger en annan garantitid i produkttexten.

 

oppet-kop.png30 Dagars Öppet Köp

Osäker? Beställ hem produkten och kläm på den. Vi ger dig 30 dagars öppet köp, d.v.s. rikligt med tid att ångra köpet om det visar sig att varan inte skulle passa.

 

 

prisgaranti.pngPrisgaranti

Vi garanterar att du alltid kan handla till lägsta pris hos oss. Skulle du hitta samma produkt till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi priset och ger dig dessutom 5% ytterligare rabatt! Prisgarantin åberopas genom att skicka ett meddelande till Kundservice med en URL (länk) till den webbsida där det lägre priset finns noterat. Fler detaljer om villkoren finns här.

 

Brett sortiment

Hos Eluxson hittar du det mesta i en och samma butik, vilket underlättar avsevärt för dig som kund. Vårt stora och breda sortiment av kvalitetsprodukter ger gott om valmöjligheter, samt goda utsikter att täcka upp alla behov från en och samma leverantör. Skulle du trots allt inte finna önskad produkt är du varmt välkommen att kontakta oss. Via vårt nätverk av tillverkare har vi tillgång till tusentals produkter och kan ordna fram det mesta.

Paket & Rabatter

Intresserad av en komplett ljudanläggning eller ett större antal produkter i allmänhet? Då är du välkommen att kontakta oss så återkommer vi med bästa möjliga paketpris. Vi tar dessutom gärna fram anpassade lösningar utifrån just dina behov.  Det kan röra sig om allt från fasta ljudinstallationer för t ex skolor, gym, butiker, studior mm, till mobila ljudanläggningar för liveband, kringresande sällskap, utomhusteatrar mm.

Vi rekommenderar att först titta på våra paketerbjudanden. För närvarande finns färdiga paketlösningar på följande områden:

Paketen går självklart att beställa direkt, men kan även användas som utgångspunkt för en anpassad lösning. Kontakta oss med en beskrivning av önskade funktioner och prestanda så återkommer vi med ett komplett systemförslag!

Betalningsmöjligheter / Finansiering

Företag, samt statliga och kommunala inrättningar har ofta särskilda behov gällande betalning och finansiering. Vi lyssnar på våra kunder och har tagit fram en anpassad lösning för fakturering, samt ett program för hyra & leasing optimerat för elektronisk utrustning. Läs gärna mer genom att klicka på länkarna nedan:

  • Faktura Plus: 30 dagar faktura för kommuner och myndigheter, samt företag med särskilda behov
  • Hyra & Leasing: Hyres- och leasingprogram, specialanpassat för elektronisk utrustning

Fraktfritt

Det lönar sig att beställa allt på en gång. Skulle ordersumman överstiga 1500 kr så bjuder vi på frakten! (Gäller beställningar med leveransadress inom Sverige)

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.

Följ oss på Facebook