Varumärken

Filtrera på

Pris

Pris

  • 10 990 kr - 59 990 kr

  • Akustikpaneler

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
LAB-Gruppen

LAB-Gruppen

Köp LAB-gruppen - professionella slutsteg | Eluxson.se

LAB-Gruppen slutsteg kanske du inte har sett innan, men sannolikt har du hört dem. Deras förstärkare anses tillhöra de pålitligaste på marknaden och används flitigt på konserter, klubbar, biografer, i studior mm. LAB-Gruppen ligger i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Företaget grundades 1979 och har sedan dess tillverkat och konstruerat slutsteg för professionellt bruk.

Förutom högvärdig ljudåtergivning kännetecknas slutstegen av mycket hög driftsäkerhet med avancerade skyddskretsar som skyddar både slutsteget och de tillkopplade högtalarna med mycket hög precision. Sedan 1987 är LAB-gruppen världsledande på slutsteg med switchade nätdelar — en teknologi som möjliggör mycket stora effektuttag trots låg vikt och små fysiska dimensioner.

Tack vare kompromisslös ljudkvalitet och driftsäkerhet används LAB-gruppen av PA-företag över hela världen. Stora artister som Eric Clapton använder LAB-gruppens slutsteg till sina turnéer på grund av den höga ljudkvaliteten. Vi på Eluxson är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder LAB-gruppens produkter. Är du ute efter att investera i kompromisslöst byggda slutsteg är dessa ett givet val.

Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.