Eluxson

Eluxson Handelsbolag är ett innovativt företag med bred kunskap som spänner över audio, elektronik och energiteknik. Verksamheten grundar sig i ett gediget intresse för ljudsystem, ljudkonstruktion, energilösningar och den bakomliggande tekniken. Företaget har sina rötter i Limhamn utanför Malmö, men verksamheten är numera strategiskt belägen i Lund, där näringsliv möter forskning i en kreativ och dynamisk miljö. Vi är inriktade på högkvalitativa produkter med gynnsamt förhållande mellan pris och prestanda. Det noga utvalda sortimentet är främst inriktat på professionella applikationer, men kan även passa privatpersoner.

Vårt breda produktutbud täcker allt från professionellt ljud (inklusive PA, DJ, studio & inspelning) till Hi-Fi och gör-det-själv. I utbudet finns även säkerhetslösningar och lösningar för energiförsörjning. Vi vet hur frustrerande det är att behöva leta efter kompletterande produkter hos olika leverantörer så vi erbjuder dessutom alla tänkbara och otänkbara tillbehör – allt från mätinstrument, lödstationer och fläktar till skruvar, kablar och terminaler. Skulle du trots allt sakna något så tveka inte att höra av dig. Vi har tillgång till tusentals produkter utöver det ordinarie sortimentet och erbjuder även specialanpassade lösningar.

Försäljningen sker uteslutande via vår nätbutik, vilket har många fördelar, inte minst för våra kunder. Genom att undvika fysisk butik har vi frigjort resurser som istället läggs på kundsupport och produktutveckling. Produkterna visas på ett rättvist och informativt sätt, så att du som kund i lugn och ro kan jämföra och beställa de produkter som passar bäst för just dina ändamål.

På audioområdet riktar vi oss till alla med behov av ordentligt ljud, inklusive musiker, discjockeys, teatrar, kyrkor, skolor, butiker, restauranger, statliga och kommunala inrättningar, samt självklart även privatpersoner med seriöst ljudintresse.

 

Vi på Eluxson önskar dig varmt välkommen och ser fram emot ett trevligt och utvecklande samarbete!

 

Uppgifter om företaget

Eluxson 2

Organisationsnummer: 969748-5853

Vi innehar F-skattsedel.

Bankgiro: 615-0957

Swish: 123 624 71 34

Telefon: 046-590 09 20

Postadress:
Eluxson Handelsbolag
Box 760
S-220 07 LUND

OBS! Ovanstående adress är inte avsedd för varureturer. Kontakta oss vänligen per e-post ifall du behöver returnera varor så svarar vi med instruktioner för returen.

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.

Följ oss på Facebook