Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

 Eluxson

 

Eluxson Handelsbolag är ett innovativt företag med bred kunskap inom audio- och elektronikbranschen. Företaget har sina rötter i Limhamn utanför Malmö, men verksamheten är numera strategiskt belägen i Lund, där näringsliv möter forskning i en kreativ och dynamisk miljö. Företaget grundar sig på ett gediget intresse för ljudupplevelser, musik och den bakomliggande tekniken. Vi är inriktade på högkvalitativa produkter med gynnsamt förhållande mellan pris och prestanda. Det noga utvalda sortimentet är främst inriktat på professionella applikationer, men kan givetvis passa alla med ljudintresse.

 

Vårt breda utbud av audioprodukter täcker allt från professionellt ljud (inklusive PA, DJ, ljus & rök samt studio & inspelning) till Hi-Fi, gör-det-själv och billjud. Vi vet hur frustrerande det är att behöva leta efter kompletterande produkter hos olika leverantörer så vi erbjuder dessutom alla tänkbara och otänkbara tillbehör — allt från mätinstrument, lödstationer och fläktar till skruvar, kablar och terminaler. Skulle du trots allt sakna något så tveka inte att höra av dig. Vi har tillgång till tusentals produkter utöver det ordinarie sortimentet och erbjuder även specialanpassade lösningar!

 

Försäljningen sker uteslutande via vår nätbutik, vilket har många fördelar, inte minst för våra kunder. Genom att undvika fysisk butik har vi frigjort resurser som istället läggs på kundsupport och produktutveckling. Produkterna visas på ett rättvist och informativt sätt, så att du som kund i lugn och ro kan jämföra och beställa de produkter som passar bäst för just dina ändamål.

 

Vi riktar oss till alla med behov av ordentligt ljud, inklusive musiker, discjockeys, teatrar, kyrkor, skolor, butiker, restauranger, statliga och kommunala inrättningar, samt självklart även privatpersoner med seriöst ljudintresse.

  

 

Vi på Eluxson önskar dig varmt välkommen och hoppas på ett trevligt och utvecklande samarbete!

  

 


Uppgifter om företagetEluxson 2

 

Organisationsnummer: 969748-5853

 

Vi innehar F-skattsedel.

 

Bankgiro: 615-0957

 

Postadress:

 

Eluxson Handelsbolag

Box 120

S-221 00 LUND

 

OBS! Ovanstående adress är inte avsedd för varureturer. Kontakta oss vänligen per e-post ifall du behöver returnera varor så svarar vi med instruktioner för returen.


Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev