Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

 

Ljudsystem / Systemdesign

Färdiga paket och anpassade lösningar för scen, nattklubb, studio, teater, multiroom, företag, statliga och kommunala inrättningar m.m. m.m.

 

 Kompletta ljudanläggningar och uppgraderingar av befintliga ljudsystem

 

Är du ute efter en komplett ljudanläggning eller kanske en uppgradering av befintligt ljudsystem?

 

Oavsett vilket så förutsätter vi att du som kund vill få ut maximalt av investeringen, varför vi lägger stor vikt vid att kombinera rätt produkter till ett optimalt och kostnadseffektivt system. Att välja ut produkter med bra prestanda är relativt enkelt, men att designa ett system där samtliga komponenter verkligen matchar varanda kräver lite mer.

 

På Eluxson har vi lång erfarenhet av att utforma ljudsystem och utgår alltid från kundens behov och önskemål. Inom ramen för angiven budget tar vi fram en optimal kombination av produkter, fritt från svaga punkter och outnyttjad kapacitet. Oftast går det bra att utforma systemet på distans, men beroende på storleken och komplexiteten kan det ibland vara fördelaktigt med ett besök på plats. I Malmöregionen med omnejd erbjuder vi kostnadsfritt besök och i övriga landet enligt överenskommelse.

 

Våra färdiga ljudsystem kan antingen beställas direkt eller användas som utgångspunkt för en specialanpassad lösning.  Alla delar i våra ljud- anläggningar är matchade för bästa funktion och prestanda, vilket säkerställer maximal valuta för pengarna.

 

 

Kontakta oss direkt eller se våra färdiga paketlösningar:


Paketerbjudanden inom PAPaketerbjudanden inom StudioPaketerbjudanden inom HiFiPaketerbjudanden inom BilljudPaketerbjudanden inom Övervakning

 

PA / Studio / HiFi / Billjud / Övervakning

 


Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev