Anpassade lösningar för små och stora sammanhang

Vi erbjuder ljudlösningar för de flesta ändamål, inklusive butik, lager, gym, multiroom, ridanläggning, skola, företag, statliga och kommunala inrättningar med mera. Vi genomför även installationsarbeten i stora delar av landet och tillhandahåller kompletterande ljudutrustning, säkerhetsutrustning och annan teknisk utrustning för att du som kund ska kunna erhålla en komplett lösning när det gäller ljud, utrymning, inrymning m.m. – allt från en och samma leverantör.

Utrustningen såväl som installationsarbetet håller högsta standard och det backar vi upp med 3 års garanti och teknisk support även efter köpet.

 Ljudsystem

 

Är du ute efter ett komplett ljudsystem eller kanske en uppgradering av befintligt system?

Oavsett vilket så förutsätter vi att du som kund vill få ut maximalt av investeringen, varför vi lägger stor vikt vid att kombinera rätt produkter till ett optimalt och kostnadseffektivt system. Att välja ut produkter med bra prestanda är relativt enkelt, men att designa ett system där samtliga komponenter verkligen matchar varanda kräver lite mer.Paketerbjudanden

På Eluxson har vi lång erfarenhet av att utforma ljudsystem och utgår alltid från kundens behov och önskemål. Inom ramen för angiven budget tar vi fram en optimal kombination av produkter, fritt från svaga punkter och outnyttjad kapacitet. Oftast går det bra att utforma systemet på distans, men beroende på storleken och komplexiteten kan det ibland vara fördelaktigt med ett besök på plats.

Våra färdiga ljudsystem kan antingen beställas direkt eller användas som utgångspunkt för en specialanpassad lösning.  Alla delar i våra ljud- anläggningar är matchade för bästa funktion och prestanda, vilket säkerställer maximal valuta för pengarna.

 

 

Kontakta oss direkt och specificera era behov så återkommer vi med ett systemförslag.

Har du frågor eller funderingar? Ring oss på 046-590 09 20

Vi har även färdiga paketlösningar att beställa direkt i vår webbutik.

 

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.