Varumärken

Filtrera på

Pris

Pris

  • 563 kr - 6 790 kr

Varumärke

Varumärke

  • Akustikpaneler

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
Aktiva högtalare

Aktiva högtalare

Aktiva högtalare i hög kvalitet | Eluxson.se

Studiomonitorer i högsta kvalitet med svårslaget förhållande mellan pris och prestanda. Här finns ett brett spektrum av monitorhögtalare med modeller som passar allt från yrkesproffs till amatörer.

Studiomonitorerna SOUND-42/SW, 65/SW och 80/SW är alla högpresterande studiohögtalare för kräsna användare som värdesätter rak frekvensgång och överlag neutralt ljud. Både byggkvalitet och finish håller mycket hög standard för prisklassen. 2.1 högtalarsystemet SOUND-21SET är ett mångsidigt aktivt högtalarsystem som kan användas till allt från studion till speldatorn och musikanläggningen. Här får du ett kraftfullt högtalarsystem som trots hög prestanda är lättplacerat och har ett sobert utseende. Systemet smälter lätt in i de flesta miljöer.

Är du ute efter något seriösare än vanliga datorhögtalare är t ex MKA-40SET (RCA-ingång) eller SOUND-4USB/SW (RCA + USB-ingång) utmärkta uppgraderingar. Dessa ger betydligt högre ljudkvalitet än typiska PC-högtalare och har specifikationer och finish som normalt inte hittas i prisklassen.

Alla våra studiomonitorer är designade i Tyskland av Monacors kunniga ingenjörer. Som vanligt kan du förvänta dig ljudmässig såväl som byggmässig toppkvalitet.

Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.