Vad söker du?

Produktmeny

Filter

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Aktiva högtalare

Aktiva högtalare

Studiomonitorer i högsta kvalitet med svårslaget förhållande mellan pris och prestanda. Här finns ett brett spektrum av monitorhögtalare med modeller som passar allt från yrkesproffs till amatörer.

Studiomonitorerna SOUND-42/SW, 65/SW och 80/SW är alla högpresterande studiohögtalare för kräsna användare som värdesätter rak frekvensgång och överlag neutralt ljud. Både byggkvalitet och finish håller mycket hög standard för prisklassen. 2.1 högtalarsystemet SOUND-21SET är ett mångsidigt aktivt högtalarsystem som kan användas till allt från studion till speldatorn och musikanläggningen. Här får du ett kraftfullt högtalarsystem som trots hög prestanda är lättplacerat och har ett sobert utseende. Systemet smälter lätt in i de flesta miljöer.

Är du ute efter något seriösare än vanliga datorhögtalare är t ex MKA-40SET (RCA-ingång) eller SOUND-4USB/SW (RCA + USB-ingång) utmärkta uppgraderingar. Dessa ger betydligt högre ljudkvalitet än typiska PC-högtalare och har specifikationer och finish som normalt inte hittas i prisklassen.

Alla våra studiomonitorer är designade i Tyskland av Monacors kunniga ingenjörer. Som vanligt kan du förvänta dig ljudmässig såväl som byggmässig toppkvalitet.

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev