Vad söker du?

Produktmeny

Filter

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Högtalarelement

Högtalarelement

Högtalarelement bl.a. från tyska Monacor och världskända Celestion. Vi har ett stort sortiment av högtalarelement i mycket hög kvalitet framtagna för både proffs och amatörer. Sortimentet består av baselement, diskanter, mellanregister och bredbandselement både för HiFi- och PA-applikationer. Vi har även ett flertal högtalarelement som lämpar sig som utbyteselement till befintliga högtalare. Det finns gott om äldre högtalarkonstruktioner som står sig väl än idag och det kan i många fall vara värt att lägga en slant på dessa istället för att satsa på nytt.

Vi hjälper gärna till med konsultation, både gällande nykonstruktion och passande utbyteselement till befintliga högtalare. Gäller det utbyte så tänk på att alltid bifoga information om fabrikat, modell, elementets ytterdiameter, diameter på monteringshål, samt eventuell information som går att läsa på t ex högtalarelementets magnet. Ju mer information desto bättre. Det gör det lättare för oss att hitta en lämplig ersättare.

Alla våra högtalarelement presenteras med en mängd parametrar som gör det möjligt att räkna fram passande lådtyper och hitta intressanta kombinationer av element. Dessutom har vi lagt ut lådförslag på flertalet av våra baselement för att underlätta för dig som kund.

Välj underkategori...


...eller använd filterfunktionen i vänstermarginalen

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev