Varumärken
  • Akustikpaneler

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
Högtalarelement

Högtalarelement

Högtalarelement för nykonstruktion och utbyte | Eluxson.se

Högtalarelement bl.a. från tyska Monacor och världskända Celestion. Vi har ett stort sortiment av högtalarelement i mycket hög kvalitet framtagna för både proffs och amatörer. Sortimentet består av baselement, diskanter, mellanregister och bredbandselement både för HiFi- och PA-applikationer. Vi har även ett flertal högtalarelement som lämpar sig som utbyteselement till befintliga högtalare. Det finns gott om äldre högtalarkonstruktioner som står sig väl än idag och det kan i många fall vara värt att lägga en slant på dessa istället för att satsa på nytt.

Vi hjälper gärna till med konsultation, både gällande nykonstruktion och passande utbyteselement till befintliga högtalare. Gäller det utbyte så tänk på att alltid bifoga information om fabrikat, modell, elementets ytterdiameter, diameter på monteringshål, samt eventuell information som går att läsa på t ex högtalarelementets magnet. Ju mer information desto bättre. Det gör det lättare för oss att hitta en lämplig ersättare.

Alla våra högtalarelement presenteras med en mängd parametrar som gör det möjligt att räkna fram passande lådtyper och hitta intressanta kombinationer av element. Dessutom har vi lagt ut lådförslag på flertalet av våra baselement för att underlätta för dig som kund.

Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.