Varumärken

Filtrera på

Pris

Pris

  • 1 295 kr - 4 059 kr

Varumärke

Varumärke

  • Akustikpaneler

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
Utanpåliggande högtalare

Utanpåliggande högtalare

Utanpåliggande högtalare - Köp online | Eluxson.se

Våra utanpåliggande utomhushögtalare håller hög kvalitet, vilket borgar för lång tids problemfri drift. Högtalarna är tillverkade av tyska Monacor — ett väletablerat företag med mångårig erfarenhet av såväl Hifi som professionell PA.

Alla högtalare i MKS-serien kan monteras utomhus i fuktiga miljöer, men skall för ökad livslängd skyddas mot direkt regn eller väta. Går utmärkt att montera under tak och är det perfekta alternativet till uterum med stora temperaturförändringar. Vill man ha en prisvärd högtalare till musiklyssning på normala ljudnivåer är MKS-232 ett givet alternativ. För användare med riktigt höga krav på ljudet kan vi varmt rekommendera MKS-64/88 eller någon av högtalarna i MKS-PRO-serien. Dessa högtalare kan dessutom producera starka ljudtryck och räcker oftast även till trädgårdsfesten.För användare med behov av högtalare som kan monteras utan regnskydd rekommenderar vi våra IP-klassade högtalare. Dessa högtalare är speciellt designade för att klara riktigt tuffa förhållande och kan utsättas för direktkontakt med regn, snö och blåst utan att ta skada. Se separat produktkategori för IP-klassade högtalare.

Monacor är ett känt namn även inom PA- och professionellt scenljud, med stor kunskap om krävande miljöer, inte bara vädermässigt men även effektmässigt. Det återspeglas också i deras utomhushögtalare som innehåller innovativa lösningar med mycket bra förhållande mellan pris och prestanda.

Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.