Vad söker du?

Produktmeny

Filter

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

PA-slutsteg

PA-slutsteg

PA-slutsteg för professionellt bruk, tillverkade av tyska Monacor och svenska LAB-Gruppen. Här finns ett brett sortiment av högkvalitativa slutsteg för alla ändamål med oslagbart förhållande pris/prestanda. Och det är inga tomma ord — Vi ger 3 års garanti på samtliga slutsteg för att du ska känna dig 100% trygg!

Är du ute efter prisvärda och välbyggda slutsteg för disco, hemmadisco eller till mobila applikationer är STA-500, STA-700 eller STA-750 utmärkta val. Slutstegen STA-102, STA-162 och STA-322 är riktiga arbetshästar som funnits hos Monacor i många år och förfinats och optimerats genom åren. Trots ganska moderata effektangivelser både låter dessa slutsteg bra och håller mycket hög kvalitet. Har sålts i tusental med mycket få returer och reparationer - ett tryggt köp!

Är du ute efter extra kraftiga PA-slutsteg med mycket hög prestanda och högsta tillförlitlighet rekommenderar vi STA-600, STA-1000, STA-1400, STA-2200 eller STA-3000. Vi har sålt många av dessa slutsteg och de både låter bra och levererar rejält med effekt. Utmärkta för alla professionella PA-anläggningar. STA-225, STA-235, STA-250 samt STA-260 har alla imponerande specifikationer och uppbyggnad med väldigt gynnsamt förhållande mellan pris och prestanda.

LAB-Gruppen är mer eller mindre branschstandard idag. Det självklara valet för dig som inte vill kompromissa. Svenskt ingenjörskonst när den är som bäst. Vi erbjuder dessutom en mängd olika flerkanals PA-slutsteg i högsta kvalitet, perfekta för butiker, gym, barer eller överallt där man önskar driva ett större antal högtalare.

Välj underkategori...


...eller använd filterfunktionen i vänstermarginalen

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev