Varumärken

Filtrera på

Pris

Pris

  • 6 880 kr - 10 060 kr

Varumärke

Varumärke

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
Utomhushögtalare IP-45

Utomhushögtalare IP-45

Utomhushögtalare IP-45 - Köp online | Eluxson.se

Utomhushögtalare IP-45 är kompromisslöst designade och IP-45-klassade. De tål direkt exponering av regn, snö och blåst, utan krav på skyddad montering. Högtalarna är tillverkade av tyska Monacor — ett känt namn inom PA- och professionellt ljud, med stor kunskap om krävande miljöer, inte bara vädermässigt men även effektmässigt. Det återspeglas också i deras utomhushögtalare som innehåller effektiva samt innovativa lösningar, vilket ger hög prestanda för pengarna.

Alla högtalare med IP-klassning är speciellt framtagna för dig som varken vill kompromissa med ljud- eller byggkvalitet. Dessa högtalare är utrustade med mycket påkostade högtalarelement och alla beslag samt gallerfronter är tillverkade i rostfritt stål. Därför håller sig högtalarna fräscha oavsett användningsområde.

Alla högtalare kan producera mycket höga ljudtryck, vilket gör dem lämpliga för mindre dansgolv utomhus, utomhusbarer och utomhusserveringar, men även för trädgårdsfesten. Alla utomhushögtalare IP-45 ger ett utomordentligt förhållande mellan pris och prestanda.

Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.

Följ oss på Facebook