Vad söker du?

Produktmeny

Filter

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Utomhushögtalare IP-45

Utomhushögtalare IP-45

Utomhushögtalare IP-45 är kompromisslöst designade och IP-45-klassade. De tål direkt exponering av regn, snö och blåst, utan krav på skyddad montering. Högtalarna är tillverkade av tyska Monacor — ett känt namn inom PA- och professionellt ljud, med stor kunskap om krävande miljöer, inte bara vädermässigt men även effektmässigt. Det återspeglas också i deras utomhushögtalare som innehåller effektiva samt innovativa lösningar, vilket ger hög prestanda för pengarna.

Alla högtalare med IP-klassning är speciellt framtagna för dig som varken vill kompromissa med ljud- eller byggkvalitet. Dessa högtalare är utrustade med mycket påkostade högtalarelement och alla beslag samt gallerfronter är tillverkade i rostfritt stål. Därför håller sig högtalarna fräscha oavsett användningsområde.

Alla högtalare kan producera mycket höga ljudtryck, vilket gör dem lämpliga för mindre dansgolv utomhus, utomhusbarer och utomhusserveringar, men även för trädgårdsfesten. Alla utomhushögtalare IP-45 ger ett utomordentligt förhållande mellan pris och prestanda.

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev