• Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
LJUDANLÄGGNINGAR

LJUDANLÄGGNINGAR

Ljudanläggningar för professionellt bruk | Eluxson.se

Ljudanläggningar i hög professionell kvalitet – noggrannt utformade av våra kunniga ljudtekniker. Vår utrustning är byggd för kontinuerlig drift och vi ger alltid 3 års full garanti, oberoende av eventuell fabriksgaranti. Här finns ett stort sortiment av färdiga paketlösningar, både för mobila applikationer och fast installation.

Det finns PA-anläggningar och portabla enheter passande allt från trubadurer, live-band och kringresande sällskap, till barer, restauranger, idrottshallar och andra offentliga platser. Vidare har vi paket för fasta och mobila studior med fina specifikationer, rackmonterade slutstegslösningar, samt kompletta paket med slutsteg och baslådor för att höja bastrycket i befintliga anläggningar.

Dessutom tar vi även fram anpassade lösningar för vitt skilda applikationer. Vi har erfarenhet av allt från små och stora inomhuslokaler, till fartyg och utomhusklimat på nära 2000 meters höjd. Är du intresserad av någon av våra färdiga ljudanläggningar eller behöver hjälp med en anpassad lösning?

Beställ direkt i butiken eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Det finns 59 produkter.

Visar 1-40 av 59 objekt
Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.

Följ oss på Facebook