Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

LJUDANLÄGGNINGAR

LJUDANLÄGGNINGAR

Ljudanläggningar i hög professionell kvalitet – noggrannt utformade av våra kunniga ljudtekniker. Vår utrustning är byggd för kontinuerlig drift och vi ger alltid 3 års full garanti, oberoende av eventuell fabriksgaranti. Här finns ett stort sortiment av färdiga paketlösningar, både för mobila applikationer och fast installation.

Det finns PA-anläggningar och portabla enheter passande allt från trubadurer, live-band och kringresande sällskap, till barer, restauranger, idrottshallar och andra offentliga platser. Vidare har vi paket för fasta och mobila studior med fina specifikationer, rackmonterade slutstegslösningar, samt kompletta paket med slutsteg och baslådor för att höja bastrycket i befintliga anläggningar.

Dessutom tar vi även fram anpassade lösningar för vitt skilda applikationer. Vi har erfarenhet av allt från små och stora inomhuslokaler, till fartyg och utomhusklimat på nära 2000 meters höjd. Är du intresserad av någon av våra färdiga ljudanläggningar eller behöver hjälp med en anpassad lösning?

Beställ direkt i butiken eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev