Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

 Monacor

 Monacor

MONACOR International grundades 1964 i Bremen, Tyskland. Med över 5000 artiklar i sortimentet och hög teknisk kompetens är företaget ett respekterat namn i Europa och har idag verksamhet över hela världen.

 

I sortimentet finns ett flertal olika varumärken. Billjudsartiklarna ingår i CARPOWER-familjen och innefattar allt från baselement, bilhögtalare och bilslutsteg till kabelkit och delningsfilter. Det finns dessutom ett stort utbud av PA-utrustning som går under benämningen IMG Stage Line. Vare sig du behöver högtalarelement, slutsteg, rack eller andra tillbehör erbjuder Monacor ett stort och högpresterande sortiment.

 

Tack vare produkternas höga bygg- och ljudkvalitet har Monacor ett gott anseende på området gör-det-själv, både inom HiFi, PA och billjud. Speciellt högtalarelementen har fått stor uppmärksamhet. Den tyska HiFi-tidningen Klang & Ton som är inriktad på högtalardesign och tester av högtalarelement har presenterat och testat ett flertal högtalarelement och högtalarbyggsatser från Monacor genom åren. Tidningen är mycket respekterad bland gör-det-själv-entusiaster.

 

I sortimentet finns dessutom alla tänkbara och otänkbara tillbehör, från filterkomponenter, högtalarfötter och dämpmaterial till skruvar och galler. Det finns även ett brett utbud av ljuseffekter, både för professionella applikationer och amatörer. Med Monacor som leverantör kan du alltid förvänta dig produkter i hög kvalitet.

 

Vi på ELUXSON erbjuder ett stort utbud av produkter från Monacor, både enskilda artiklar och kombinationer i form av olika paket och byggsatser.

 

Välkommen att titta in i butiken!

 

  

Monacor-2


Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev