Varumärken
  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
Portabla Talförstärkare

Portabla Talförstärkare

Portabla talförstärkare i högsta kvalitet | Eluxson.se

Portabla talförstärkare (ä.k. Mini-PA) är smarta lösningar för att enkelt kunna göra sig hörd i olika sammanhang där mobilitet och smidighet är viktiga faktorer. Vi har ett brett sortiment av dessa enheter för olika användningsområden. Viktiga faktorer att tänka på är storleken på publiken samt vilka funktioner man behöver. Vänder man sig till en större publik bör man satsa på de mer effektstarka enheterna och vänder man sig till rejält stora folkmassor bör man välja en enhet med ljudlänkfunktion (audio link) och komplettera denna med ytterligare enheter efter behov.

Våra portabla talförstärkare kommer i olika modeller och utöver ens krav på ljudmässig prestanda bör man även beakta vilka funktioner och eventuella inkopplingsmöjligheter man är i behov av och välja modell därefter. Samtliga mini-PA håller hög kvalitet och vi backar upp detta med 3 års garanti.

Känner du dig osäker?
Vi hjälper dig mer än gärna med allt från enkel rådgivning till en komplett skräddarsydd lösning, oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

 

Ring oss på 046-590 09 20 eller skriv till oss så hjälper vi dig!

Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.

Följ oss på Facebook