Varumärken
  • Akustikpaneler

  • Kunskapscentralen

  • Säker betalning

    Säker betalning
Butik / Restaurang

Butik / Restaurang

Ljudanläggningar för butik och restaurang | Eluxson.se

Ljudanläggningar för butik och restaurang erbjuds här i olika storlekar. Paketen är kompletta med ljudmixer, slutsteg, högtalare och allt nödvändigt kablage sånär som på högtalarkabel eftersom behovet av kabel kan variera. Rekommenderad högtalarkabel och andra tillbehör finns som tillval. Samtliga paket håller hög kvalitet och det backar vi upp med hela 3 års garanti på utrustningen.

Vilket paket ska jag välja?
Det beror förstås på ändamålet. Handlar det om bakgrundsmusik på lägre ljudnivå, fungerar det utmärkt med något av våra paket för bakgrundsmusik, antingen med väggmonterade högtalare eller med våra smidiga takhängda högtalare som ger en fantastisk spridning av ljudet.

Vill man ibland kunna vrida upp ljudet och få lite mer tryck, t ex i pubmiljö, är det bättre att satsa på något av våra installationspaket. Dessa ljudanläggningar är utmärkta för kabelsträckor på upp till 20-25 meter (mätt från förstärkare till högtalare). Förekommer det längre sträckor än så, t ex i riktigt stora butiker eller restauranger, är det bara att kontakta oss så löser vi detta.

Känner du dig osäker?
Vi hjälper dig mer än gärna med allt från enkel rådgivning till en komplett skräddarsydd lösning, oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

Behöver du hjälp att installera utrustningen?
Vi kan även erbjuda installationer i större delen av landet till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information.

 

Ring oss på 046-590 09 20 eller skriv till oss så hjälper vi dig!

Aktiva filter

icon

Fraktfritt

Vid beställning över 900 kr

icon

Öppet köp

Alltid 30 dagar

icon

Support

Vardagar, svar inom 24h.

icon

Säkra betalningar

Tryggt och smidigt.