Vad söker du?

Produktmeny

Nyheter!

Erbjudanden!


Missa inte:

Installationshögtalare

Monacor | MKS-8PRO


4 795 kr

131770

Tillval / Relaterade produkter

MKS-8PRO är en av våra mest påkostade installationshögtalare där inget lämnats åt slumpen. Både högtalarlåda och högtalarelement håller exceptionellt hög kvalitet som normalt inte hittas i denna prisklass. Kabinettet är tillverkat i omsorgsfullt dämpad slagtålig ABS-plast vilket gör högtalaren mycket tålig mot både väder och vind samt mot stötar och oöm behandling. Högtalarna är utrustade med kraftiga galler som skyddar de känsliga högtalarelementen på ett optimalt sätt. Jämfört med lillebror MKS-6PRO levererar denna högtalare ännu mer bas och tål högre ljudtryck vilket gör den lämplig i mer krävande sammanhang. I vitt utförande.

 

MKS-8PRO jobbar enligt tvåvägsprincipen med ett kraftigt 8” baselement och en välljudande och påkostad domediskant som tar hand om det känsliga diskantregistret. Högtalaren låter mycket balanserat och neutralt utan den påstridighet och smala ljudbild som många billiga högtalare på marknaden dras med. Dessa högtalare passar utmärkt för installation i barer, pubar, gym, kyrkor - ja överallt där man har behov av en kraftig och välljudande högtalare och inte vill kompromissa med vare sig ljudtryck eller ljudkvalitet.

 

MKS-8PRO lämpar sig även utmärkt för sommarfesten på uteplatsen. I kombination med en kraftig förstärkare kan en ensam låda leverera upp till 111 dB i ljudtryck, vilket är mycket imponerande för en så pass liten högtalare. Högtalarna levereras i par komplett med ställbara monteringsbyglar.

 

 

 

 

Specifikationer

 

  • 2-way speaker systems with ABS cabinet (bass-reflex) of modern design
  • 20 cm bass speaker and dome tweeter
  • Very extended frequency response and high volume capability
  • Supplied with mounting brackets for wall mounting

 

Music power

180WMAX

Power rating

100WRMS

Max. frequency range

40-21,000Hz

Impedance

8 ohm

SPL (1W/1m)

91dB

Max. rated SPL

111dB

Dimensions

265x374x285mm

Weight

5.7kg

Connections

speaker screw terminal

Mounting facility

mounting bracket

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Till kassan

OBS! Alla priser inklusive moms.

Partners/varumärken:

Monacor IMG Stage Line LAB-gruppen Neutrik Celestion Carpower Klang+Ton

Nyhetsbrev